Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin Vívofit: fitnesa aproce, kas darbojas Jūsu dzīves ritmā

    Jaunākie raksti

    Šodien mēs Jūs iepazīstinām ar savu stilīgo, īpaši vieglo fitnesa aproci vívofit (veevo-fit), kas palīdzēs visus labos nodomus un apņemšanās pārvērst ikdienas ieradumos. Vívofit ir vienīgā fitnesa aproce, kas automātiski sveicina savu lietotāju ar personalizētiem dienas mērķiem, seko līdzi progresam, kā arī palīdz izstrādāt treniņu režīmu. Unikālais, izliektais vívofit displejs vienmēr ir ieslēgts un skaita soļus un kalorijas, veic atskaiti līdz kārtējam mērķim, mēra distanci un rāda pareizu laiku. Vívofit aproce ir aprīkota ar lietotāja nomaināmām baterijām, kuru darbības laiks ir vismaz viens gads, turklāt, vívofit ir ūdens izturīga ierīce (50m), kas ir savietojama ar ANT+™ sirds ritma monitoru.

    Vívofit uzkrāj informāciju par lietotāja pašreizējās aktivitātes līmeni un tad uzstāda sasniedzamo dienas mērķi. Sasniedzot šos mērķus, vívofit pielāgos mērķi nākošajai dienai. Pētījumi rāda, ka ilgstoši neaktivitātes periodi, piemēram, sēdēšana pie galda, samazina ķermeņa spēju radīt taukus dedzinošos enzīmus. Biežas, īsas pastaigas dienas laikā spēj labvēlīgi ietekmēt šos procesus. Lai gan saspringtais dienas režīms var likt aizmirst par nepieciešamību izkustēties, vívofit to vienmēr atcerēsies. Ja esat pavadījis vienu stundu bez aktivitātēm, uz ekrāna parādīsies sarkana josla, kas pieaugs proporcionāli sēdus pavadītajam laikam. Pāris minūšu pastaiga liks sarkanajai joslai samazināties.

    Reklāma

    Vívofit nepārtraukti seko līdzi Jūsu progresam, jo šīs ierīces baterija bez uzlādes darbojas ilgāk par gadu. Ja uzstādīsiet miega režīmu, ejot gulēt, vívofit uzraudzīs arī Jūsu atpūtas kvalitāti. Ar vienu pogas spiedienu lietotājs var bezvadu režīmā sinhronizēt vívofit ar Garmin Connect™ – bezmaksas tiešsaistes fitnesa kopienu, kurā tās lietotāji jau augšupielādējuši vismaz 4 miljardus jūdzes. Garmin Connect lietotāji gūs pilnīgu priekšstatu par saviem sasniegumiem, saņemot saprotamas atskaites un grafiskos attēlus. Tāpat Garmin Connect lietotāji var piedalīties tiešsaistes sacīkstēs ar citiem vívofit lietotājiem vai arī mest izaicinājumu saviem draugiem cīņā par virtuālām balvām. Lietotāju piekļuve šai bezmaksas tiešsaistes kopienai tiek nodrošināta no datora vai savietojama mobilā tālruņa3 ar Garmin Connect™ Mobile aplikāciju.

    Izmantojot sirds ritma monitoru ar vívofit aproci sirds ritma un zonas datu ierakstīšanai, tiek iegūta precīza informācija par kaloriju sadedzināšanu jebkuras fitnesa aktivitātes laikā. vívofit aproce ir ūdens izturīga, tādēļ to var droši valkāt arī dušā vai lietū.

    Vívofit aproce būs pieejama melnā, violetā, pelēkā, zilā un zilganpelēkā krāsā; gan maza, gan liela izmēra. Vívofit tirgū nonāks 2014.gada 1.kvartālā. Aproces mazumtirdzniecības cena būs EUR 119 un EUR 149 (sirds ritma monitora komplekts).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma