Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S5 visdrīzāk tiks prezentēts 24. februārī

    Jaunākie raksti

    Šodien Samsung medijiem izsūtīja uzaicinājumu uz “Samsung Unpacked 2014 Episode 1” pasākumu, kas 24. februārī norisināsies Barselonā. Tā ir Mobile World Congress atklāšanas diena un izskatās, ka šo tehnoloģiju izstādi Samsung izmantos, lai prezentētu savu jauno Galaxy S5 viedtālruni. Arī Kursors.lv redakcijas pārstāvji plāno apmeklēt šo pasākumu un par jaunumiem informēs no notikuma vietas.

    Unpacked_invitation

    Reklāma

    Pagājušajā pavasarī Galaxy S4 tika prezentēts Unpacked sērijas pasākumā Ņujorkā un toreiz tas bija iestudēts kā Brodvejas šovs. Tas tika tiešraidē translēts gan internetā, gan uz lielā ekrāna pašā Ņujorkas sirdī – Taimskvērā. Tādējādi ir interesanti ko Samsung gatavo šī gada modeļa prezentācijai.

    Ja runājam par gaidāmā viedtālruņa tehniskajām iespējām, tad šobrīd baumu līmenī runā, ka tam varētu būt aptuveni 5 collu displejs ar iespaidīgu izšķirtspēju (2560 x 1440 px), 3 GB vai 4 GB operatīvā atmiņa ar Exynos 6 vai Snapdragon 805 procesoru, 16 megapikseļu aizmugurējo kameru un 3200 mAh akumulatoru. Protams, Samsung noteikti šo gadu ir pavadījuši veidojot jaunas programmatūras iespējas, kuru jau šobrīd aktuālajā Galaxy S4 šķiet par daudz. Ko tu sagaidi no šī viedtālruņa?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma