Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā Sony VAIO datoru biznesa pārdošana ietekmēs Latvijas patērētājus

    Jaunākie raksti

    Vakar jau vēstījām, ka Sony plāno pārdot savu VAIO datoru biznesu un dienas gaitā šo informāciju ar oficiālu paziņojumu apstiprināja arī pats uzņēmums. Šis solis ir daļa no šobrīd Sony notiekošās reorganizācijas un turpmāk tehnoloģiju uzņēmums koncentrēsies uz trīs galvenajām jomām – attēlveidošanas, izklaides (videospēļu) un mobilo ierīču tehnoloģijām un pakalpojumiem. Sony plāno radīt produktus ar augstu pievienoto vērtību un uzsvērt savas tehnoloģiju spējas. Spēcīga reorganizācija skārusi arī TV biznesu, kam optimizēti procesi un samazināti izdevumi. Lēmumu VAIO datoru biznesu pārdot Japan Industrial Partners noteica vairāki faktori starp kuriem tiek minēta globālā situācija datoru tirdzniecības jomā, kā arī Sony attīstības stratēģijas uzsvars uz mobilajām ierīcēm. Jebkurā gadījumā tas ir nozīmīgs notikums gan globālā mērogā, gan Sony datoru un to aksesuāru lietotājiem Latvijā.

    Lai ieviestu lielāku skaidrību šajā jautājumā un saprast kā šis Sony lēmums ietekmē Latvijas patērētājus, palūdzu komentāru Sony Baltijas zīmola komunikācijas vadītājai Silvijai Veidei. Zemāk var iepazīties ar oficiālo Sony viedokli:

    Reklāma

    Šis paziņojums attiecas arī uz Baltijas tirgu tieši tā kā ir paziņots globāli. Proti – Sony 2014. gada otrajā pusē pārtrauks jebkāda veida aktivitātes, kas ir saistītas ar personālo datoru (PC) biznesu – produktu plānošana, dizains, attīstīšana, ražošana un tirdzniecība.

    Latvijas veikalos patērētājiem VAIO produktu 2014. gada pavasara līnija būs pieejama visu pirmo gada pusi. Sony noteikti turpinās nodrošināt pilna servisa pēcpārdošanas apkalpošanu, turpinot piegādāt rezerves daļas un servisa apkalpošanu saskaņā ar normatīvajos aktos paredzēto.

    Nākotnē Sony plāno savu uzņēmējdarbību koncentrēt uz Planšetdatoru (Tablet ) un viedtālruņu (Smartphone) attīstību, jau drīzumā sagaidot jaunos produktus veikalu plauktos. Tāpat joprojām Sony turpinās piedāvāt, attīstīt, ražot un pārdot televizorus, foto kameras, audio tehniku, austiņas u.c. izcilas kvalitātes produktus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    al
    07.02.2014 15:56

    Vai paredzēta izpārdošana?

    Reklāma