Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia Treasure Tag aplikācija sniedz papildus informāciju par gaidāmo Nokia viedtālruņu aksesuāru

    Jaunākie raksti

    Par noslēpumainu mantu, kurai dots nosaukums Nokia Treasure Tag, informācija klajā nāca jau pagājušā gada vasarā. Tika gaidīts, ka Nokia to kā jaunumu parādīs sava pasākuma Nokia World 2013 ietvaros. Taču tas nenotika, un aksesuārs ar nosaukumu WS-2 tikai uzmirdzēja sakarā ar to, ka ieguva ASV Federālās Sakaru komisijas (FCC) sertifikāciju. Taču nupat visiem interesentiem, kuriem viedtālruņos operētājsistēma ir atjaunināta līdz Lumia Black versijai, ir iespēja lejupielādēt aplikāciju Nokia Treasure Tag.

    Paskatoties tajā kļūst skaidrs, ka noslēpumainais aksesuārs būs breloks, kuru jūs varēsiet pievienot sev svarīgām lietām, piemēram, atslēgām, somai, utt. Savienojot breloku (Nokia Treasure Tag) ar Lumia viedtālruni, jūs varēsiet būs drošs par to, ka atslēgas vai citas svarīgas mantas nepazudīs. Savienojums starp aksesuāru un viedtālruni tiks veidots izmantojot energotaupīgo Bluetooth LE tehnoloģiju. Tikko kā tālrunis un Nokia Treasure Tag pārāk attālināsies viens no otra, tālrunis jums par to signalizēs ar skaņu vai vibrēšanu. Telefonam varēs pievienot vairākas šādas ierīces vienlaikus. Turklāt savienojumam zūdot, tiks fiksēta un parādīta HERE Map aplikācijā vieta, kurā aksesuāram pēdējo reizi bija savienojums ar telefonu. Līdz ar to, pastāv iespēja, ka atradīsiet savas skrienot izkritušās atslēgas, vai kādu citu mantu, pat tad ja nebūsiet pamanījis telefons brīdinājuma signālu.

    Reklāma

    Aplikāciju Nokia Treasure Tag jau tagad var lejupielādēt no Windows Phone Store vietnes, pilnīgi par brīvu, bet pats aksesuārs dienas gaismu ieraudzīs, visticamāk MWC 2014 laikā, februāra beigās. Par to, cik tas maksās, vēl nekas nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fx
    07.02.2014 15:49

    HTC Fetch anyone?

    mrserge
    08.02.2014 01:06

    Ja nebūtu fx komentārs, es kā reiz gribētu atgādināt par kaut kādu hreņ, kas darīja tieši to pašu un ir absolūti bezjēdzīga.

    Reklāma