Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūst ekrānšāviņi ar Windows Phone 8.1 paziņojumu centru

    Jaunākie raksti

    Jau labu laiku baumo par to, ka gaidāmajā Windows Phone 8.1 (dēvēts arī par Windows Phone “Blue”) versijā būs iekļauts paziņojumu centrs. Tas patiesībā ir ilgi gaidīts jauninājums, jo konkurējošām platformām Android un iOS ir iespēja vienuviet aplūkot aktuālos paziņojumus, kā arī operēt ar svarīgākajām telefona funkcijām, piemēram, ieslēgt Bluetooth savienojumu utt. Kriss Berbers (Chris Berber) no Winphollowers ir publicējis ekrānšāviņu no kādas iekšējas Microsoft prezentācijas, kurā redzams gaidāmās Windows Phone versijas ekrānšāviņš. Šos attēlus par īstiem uzskata The Verge un arī manā rīcībā ir informācija, ka Microsoft gatavo šādu jaunumu.

    windows-phone-8_1-action-notification-center-winphollowers-578x310

    Reklāma

    windows-phone-8_1-action-notification-center-crop-winphollowers

    Šādu paziņojumu centru Microsoft dēvē par aktivitāšu centru (Activity Center) un to var izsaukt paslidinot no ekrāna augšas uz leju. Pēc ekrānšāviņiem var spriest, ka tajā lietotāji varēs operēt ar bezvadu interneta un Bluetooth savienojumiem, kā arī ieslēgt lidmašīnas vai auto režīmu (tos lietotājs var nomainīt uz sev aktuālām funkcijām). Tāpat šajā logā tiks attēlots datums un ierīces uzlādes līmenis. Zemāk var redzēt dažādus paziņojumus no ierīcē uzstādītajām aplikācijām. Tos no šī saraksta var izdzēst, atjaunot vai pievienot. Windows 8.1 būs nodalīti arī ierīces zvana un paziņojumu skaļuma regulatori un ieviests balss asistents “Cortana”, kas izmantojot datus no Bing, Foursquare un citiem datu avotiem palīdzēs lietotājiem gluži kā Siri Apple ierīcēs.

    Sagaidāms, ka jauno Windows Phone 8.1 versiju Microsoft prezentēs savā izstrādātājiem veltītajā BUILD konferencē, kas norisināsies aprīlī. Kādas ir tavas domas par šo jaunieviesumu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars
    10.02.2014 11:12

    Ļoti iepriecina nodalītā skaļuma regulēšana, jo kādreiz pēc video skatīšanās nesanāca dzirdēt modinātāju.

    10.02.2014 18:07

    Aktivitāšu centrs noteikti ir vajadzīgs, un es nevaru vien sagaidīt, kad tikšu pie jaunās operētājsistēmas versijas, bet kaut kas no šajos attēlos redzamā man nepatīk. Dizains varēja būt veiksmīgāks, turklāt, ja izslidinām šo logu no augšas, tad kā būs ar indikatoru parādīšanu?

    mk
    18.02.2014 20:41

    Paskatīsimies kāds būs izpildījums. Tik daudzi uzlabojumu 8.1 versijā mani priecē. Bet lai būtu ļoti laba OS vel ir pie kā piestrādāt.

    Reklāma