Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC One sekotājs, iespējams, tiks prezentēts 25. martā

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Mobile World Congress 2014 pasākuma ietvaros no HTC tomēr nesagaidīsim lielos jaunumus. Šodien uzņēmums ir izsūtījis preses ielūgumus uz kāda jauna produkta prezentāciju. HTC norāda, ka šis produkts būs uzņēmuma galvenais 2014. gada viedtālrunis. Pasaules nozīmīgākie tehnoloģiju žurnālisti tiek aicināti izbrīvēt šī gada 25. martu. Pasākums gluži tāpat kā pirms gada, kad tika prezentēts HTC One, notiks vienlaicīgi Ņujorkā un Londonā.

    Šāds, iespējams, būs HTC One sekotājs
    Šāds, iespējams, būs HTC One sekotājs

    Par HTC One sekotāju baumo jau labu laiku un pagaidām vairāk vai mazāk, bet ir skaidrs, ka tā iekšējais nosaukums ir HTC M8, bet veikalu plauktos to visdrīzāk redzēsim kā HTC One 2 vai vienkārši jauno HTC One. Telefonam varētu būt 5 collu displejs, 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 procesors, 2GB operatīvā atmiņa, metāla korpuss un uzlabota Sense 6.0 grafiskā lietotāja saskarne. Interesantākais varētu būt telefona kameras, jo baumas liecina par to, ka HTC One 2 varētu izmantot uzreiz divas aizmugurējās kameras (skatīt attēlā). Ja ierīce tik tiešām tiks aprīkota ar divām kamerām, tad būs interesanti pavērot kā HTC skaidros to pielietojuma iespējas.

    Reklāma

    Maz ticams, ka telefonā ieraudzīsim revolucionāras tehnoloģijas un tādējādi HTC par sliktu spēlē arī jaunā produkta prezentācijas datums – mēnesi pēc Samsung Galaxy S5 prezentācijas, kas paredzēta MWC 2014 ietvaros jau pēc nepilnas nedēļas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma