Web Analytics
More
    Reklāma

    SMART amp – jauna izglītības platforma, lai mācītos jebkurā laikā un jebkurā vietā

    Jaunākie raksti

    No pasaules līdera izglītības interaktīvo programmatūru izstrādē SMART Tehnologies nāk jauna spēcīga platforma, kura izveidota ar mērķi uzlabot mācīšanas un mācīšanās pieredzi, vienkāršojot skolotāja, skolēnu, interaktīvo displeju, tāfeļu un mobilo ierīču savstarpējo komunikāciju. SMART amp™ interaktīvā mācību platforma ir revolucionārs uz mākoņu servisiem balstīts risinājums, kas izstrādāts speciāli to pielāgojot izglītības vajadzībām. SMART amp™ ir kā “līme”, kas savieno ierīces; tā ļauj pārslēgties starp mācību vidēm. SMART amp™ atvieglo skolotāju piekļuvi resursiem, piešķirot tiem interaktivitāti. SMART amp™ paver skolēniem plašākas iespējas gūt maksimāli daudz no mācību procesa. Tā kā SMART amp™ ir uz mākoņu servisiem balstīta programmatūra, tad tai var piekļūt ar pilnīgi jebkuru ierīci, kas atbalsta piekļuvi internetam, izmantojot kādu no interneta pārlūkprogrammām.

    “SMART amp™ sniedz būtisku progresu izglītībā un apliecina mūsu kopējo apņemšanos nodrošināt labāku mācīšanas un mācīšanās vidi studentiem, pasniedzējiem un IT administratoriem”, saka Neils Gejdons (Neil Gaydon), SMART Technologies prezidents un izpilddirektors. „Izmantošanas izmaksas atšķirīgām ierīcēm ar atšķirīgu programmatūru ir nopietna dilemma. SMART amp™ interaktīvā mācību programmatūra sniedz iespēju displejiem, datoriem, portatīvajiem datoriem, planšetdatoriem, mobilajām ierīcēm vienkārši, nevainojami un efektīvi sadarboties kopā, tāda veidā ikvienam nodrošinot labāku pieredzi mācību procesā”.

    Reklāma

    SMART amp™ piedāvā bagātu, interaktīvas mācīšanas un mācīšanās pieredzi – nodrošinot pedagogus ar spēcīgu jaunu instrumentu, ar skaistu lietotāja saskarni un neierobežotu piekļuvi SMART Exchange™ tīmekļa vietnei ar vairāk nekā 65000 mācību resursiem. Skolotāji var veidot mācību materiālus un glabāt tos, un piekļūt pie tiem jebkurā laikā no jebkuras ierīces.

    „Atšķirībā no vairuma elektronikas ražotāju uzņēmumiem, SMART Tehnologies ir uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi sadarbībā ar pedagogiem, veidojot risinājumus priekš mācīšanas un mācīšanās”, saka Gregs Estells (Greg Estell), Education for SMART Technologies prezidents. „SMART amp™ piedāvā spēcīgu funkcionalitāti, kas ir ērti lietojama vidējās izglītības vajadzībām. SMART kārtējo reizi paplašināja iespējas izglītībā, ieviešot iespēju skolotājiem un skolēniem sadarboties reāllaikā, uzdot un atbildēt uz jautājumiem, un pārvaldīt dokumentus jebkurā laikā, jebkurā vietā… uz jebkuras mobilās ierīcēs.”

    Ieviešot SMART amp™ mācību procesā skolotājs iegūst:

    • jaunumu, kurā ņemtas vērā visas pasaules skolotāju vēlmes;
    • produktu, kurš ir veidots pedagoģiskām vajadzībām mūsdienīgajā klasē;
    • rīku, kurš apvieno daudz dažādu ierīču (datorus, mobilas ierīces, planšetdatorus…), lai visi skolēni varētu strādāt uz vienotas interaktīvas darba virsmas, bet skolotājs varētu pievienot mācību materiālus un vadīt novērtējumu reālajā laikā;
    • reālo interaktivitāti, kur visiem dalībniekiem ir iespēja piedalīties uzdevuma izpildes procesā, kas dod daudz vairāk, nekā „screen sharing” funkcija;
    • iespēju pārvaldīt klasi, viegli sūtot failus, grupējot skolēnus grupu darbam, un bez liekas piepūles izslēdzot visas personālas ierīces.
    • SMART Notebook vai citu programmu izmantošanu mācību materiālu izveidei un prezentēšanai;
    • iespēju pievienot mācību prezentācijas uz darba virsmas un pilnvērtīgi izmantot to interaktivitāti;
    • iebūvētos novērtēšana rīkus, kuri palīdzēs skolotājam izanalizēt, cik labi skolēni ir apguvuši mācību vielu;
    • fantastisku rīku, kurš ir savienojams ar Google, kas nozīmē, ka pieslēdzoties ar Google ID, skolotājs saņem 35Gb failu glabāšanai bez maksas uz Google Drive;
    • lomu pārvaldi, kura ļauj, piemēram, izvelēties tos skolēnus, kuri varēs rediģēt dokumentus, un kuri var tikai sekot prezentācijai;
    • rīku, kurš ir pieejams jebkurā vietā, jebkurā laikā;
    • rīku, kurš virza uz savstarpējo sadarbību stundu laikā;
    • iespēju vadīt stundas klasē, kā arī ārpus tās.

    Citiem vārdiem sakot, SMART amp™ ir uz mākoņservisiem bāzēta programmatūra, kura ļauj skolēniem izmantot savas mobilās ierīces, lai veidotu un pētītu digitālo saturu, atbildētu uz jautājumiem, sadarbotos un dalītos ar savām idejām uz interaktīvas darba virsmas. Savukārt skolotājiem ir iespēja kontrolēt skolēnu darbību, pat, ja tie neatrodas klasē, veidot uzdevumus, testus un prezentācijas, izmantojot ļoti dažādas programmas, kā arī SMART amp™ iebūvētos rīkus, glabāt mācību materiālus un piekļūt tiem jebkurā laikā un jebkurā vietā. SMART amp™ ir fantastisks rīks, kurš ļauj sadarboties skolotājiem no dažādām pilsētām un valstīm, kopā organizējot stundas un darbnīcas.

    Plašāka informācija par SMART amp™ pieejama mājas lapā www.smartboard.lv un ražotāja SMART Technologies vietnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma