Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Now Launcher pieejams Play veikalā visām Nexus ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Nexus 5 pie pircējiem nonāca ar jaunu lietotāja saskarni Google Now Launcher, kas sava neilgā mūža laikā jau paspējusi pamainīt nosaukumu, bet ne par to stāsts. Google Now Launcher saskarne oficiāli bija pieejama tikai un vienīgi Nexus 5 īpašniekiem un pārējiem nācās izlīdzēties kā nu kurš prot. Tagad Google Now Launcher pieejams Play veikalā visām Nexus un Google Play edition viedierīcēm ar Android 4.4 KitKat; adresi uz aplikāciju meklē raksta lejas daļā pie Avota.

    Protams, lielākais lietotāja saskarnes ieguvums būs Google Now lietošana un ātra pieejamība, kas gan Latvijā pagaidām nav uzskatāms par lielu plusu. Jāatzīst, ka tieši pretēji – Google Now aplikācija pēc paša novērojumiem ir vainojama pastiprinātā enerģija patēriņā, jo tiek izmantoti datu savienojumi un GPS. Google Now iespējams atslēgt un tad Google Now Launcher kļūst par ļoti vienkāršu un funkcionāli ērtu saskarni bez liekiem izskaistinājumiem.

    Reklāma

    Google Now Launcher saskarnes izskats izceļas ar salīdzinoši lielu ikonu izmēru, kā arī caurspīdīgu apakšējo joslu pie ekrāna vadības pogām. Vairāki citi saskarņu izstrādātāji uzreiz reaģēja un savās saskarnēs arī sāka piedāvāt caurspīdīgas un puscaurspīdīgas detaļas.

    Novērots, ka iepriekš Google Now Launcher uzstādīšana citās ierīcēs ne pie kā laba nenoved un parādās dažādas nespējas “atcerēties” dokā novietotās aplikāciju ikonas un ikonu mapes. Cerams, ka tagad Google savu produktu būs sakārtojusi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma