Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobile World Congress 2014 labākais viedtālrunis – HTC One

    Jaunākie raksti

    Viedtālrunis HTC One, kas ir HTC 2013. gada tālrunis, šodien Pasaules Mobilo tehnoloģiju kongresā saņēma globālo mobilo balvu kā labākais viedtālrunis, atzinīgi novērtējot HTC līderību inovācijās un dizainā.

    Vērtējumu šai balvai nosaka 175 neatkarīgi nozares eksperti, kas pārstāv gan mediju, gan analītiķu vides. Gada laikā kopš tālruņa izziņošanas pasaulei pagājušā gada februārī HTC One ir joprojām mobilo tehnoloģiju nozares priekšplānā ar tādām inovācijām kā HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel kameru un vienlaidus alumīnija korpusu, kas turpina revolūciju mobilo ierīču lietotāju pieredzē.

    Reklāma

    „Mēs esam neiedomājami gandarīti un lepni, ka viedtālrunis HTC One turpina tikt atzīts par līderi nozarē ar savu smalko dizainu, spēcīgo audio pieredzi un iespaidīgo funkcionalitāti. Iegūstot vēl vienu starptautisku atzinību, HTC One apliecina, ka ierīce ir ieviesusi jaunus standartus savā kategorijā un turpina attīstīties. Drīzumā mēs atklāsim savu inovatīvo piegājienu ar tālākiem attīstības jauninājumiem,” uzsver HTC izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou), saņemot balvu.

    Pirms gada Pasaules Mobilo tehnoloģiju kongresā 2013 viedtālrunis HTC One saņēma GSMA balvu kategorijā „Labākais jaunais mobilais tālrunis, ierīce vai planšetdators”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma