Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft palīdzēs no Windows XP pārnest datus uz jaunāku operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Microsoft Windows XP operētājsistēmas atbalsts oficiāli tiks pārtraukts 8. aprīlī un Microsoft par visām varītēm cenšas lietotājus motivēt pāriet uz jaunāku operētājsistēmas versiju. Windows XP atbalsts ir ticis nodrošināts pēdējos 12 gadus, tomēr šis produkts ir novecojis gan morāli, gan fiziski. Pēc 8. aprīļa Windows XP lietotājiem vairs nebūs pieejami automātiskie drošības atjauninājumi un Microsoft Security Essentials. Dators joprojām darbosies, bet var tikt lielākā mērā pakļauts drošības riskiem un vīrusiem. Turklāt, programmatūras un aparatūras ražotājiem turpinot optimizēt savus produktus operētājsistēmas Windows jaunākām versijām, ir paredzams, ka arvien vairāk programmu un ierīču nedarbosies operētājsistēmā Windows XP. Ja neesi drošs kādu operētājsistēmas versiju izmanto, tad vari to pārbaudīt AmIRunningXP.com tīmekļa vietnē?

    8. martā Windows XP Home un Professional versiju lietotāji ar programmatūras atjauninājumu saņems rīku, kas uz ekrāna parādīs paziņojumu par to, ka pēc mēneša Windows XP tiks pārtraukts atbalsts.

    Reklāma

    Notification_64E154AA

    Lai palīdzētu Windows XP lietotājiem saglabāt datus un migrēt uz jaunāku operētājsistēmas versiju, Microsoft sadarbojas ar kompāniju Laplink un bez maksas piedāvā datu pārnešanas rīku PCmover Express for Windows XP. Šī programma paredzēta izmantošanai privātpersonām un ar to var saglabāt lietotāja datus un iestatījumus no Windows XP datora un pārnest tos uz Windows 7, Windows 8 vai Windows 8.1 datoru. No vecā datora uz jauno datus var pārsūtīt pa mājas tīklu un lietotājs var norādīt kādus datus pārnest. PCmover Professional maksas versija ļauj pārnest arī programmas.

    Šonedēļ programma būs lejupielādējama no WindowsXP.com tīmekļa vietnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    gatons
    04.03.2014 13:42

    Vislabākā motivēšana būtu nevis kaut kādu palīgrīku izveide, bet jaunas programmatūras versijas bezmaksas izdalīšana.

    Reklāma