Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble būtiski uzlabo savu Android aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Pebble nav pats pirmais pasaulē radītais viedpulkstenis, taču tas viennozīmīgi ir pirmais komerciāli veiksmīgais šīs nišas produkts. Faktiski Pebble ir tas produkts, kas viedpulksteņu ideju parādīja masām un tikai gadu vēlāk šajā vilcienā metas lekt lielas un mazas tehnoloģiju kompānijas. No sākta gala Pebble ir darbojies gan uz iPhone, gan Android ierīcēm un tas ir liels pluss pār lielu daļu viedpulksteņu, kas spēj darboties tikai ar vienas platformas (vai pat ražotāja) produktiem. Jā, es runāju par Sony SmartWatch un Samsung Gear sērijas ierīcēm. Pirmās paaudzes Pebble es patestēju pagājušā gada nogalē un apsveru pats sev iegādāties otrās paaudzes (metālisko) Pebble pulksteni.

    Pirms kāda laika Pebble izziņoja aplikāciju (veikalu) iOS ierīcēm un šajās dienās ar šādu pašu priecīgu ziņu var iepriecināt arī Android telefonu lietotājus. Dodamies uz Google Play aplikāciju veikalu un lejuplādējam jauno Pebble aplikāciju. Tajā var ērti apskatīt un iegūt dažādas Pebble pulksteņa aplikācijas, ciparnīcas dizainus un pat apskatīt iepriekšējos uz pulksteni nosūtītos paziņojumus. Uz paša pulksteņa joprojām var uzstādīt tikai astoņas trešās puses ražotāju radītas aplikācijas, taču telefona aplikācijā var saglabāt krietni vairāk un vajadzības gadījumā pamainīt aplikācijas uz pulksteņa. Aplikācija joprojām darbojas kā pulksteņa pārvaldīšanas rīks.

    Reklāma

    2014-03-08_1036 2014-03-08_1035 2014-03-08_1037

    Kopā ar šo aplikāciju Pebble paziņoja par vairākām jaunām aplikācijām. Tagad Pebble lietotāji tiek pie eBay, Evernote un Time Warner Cable aplikācijām. Ar eBay aplikāciju no pulksteņa varēsim piekļūt veikalam, bet Evernote aplikācija noderēs tiem, kas vēlēsies pulkstenī aplūkot savas piezīmes, atgādinājumus vai darāmo darbu sarakstus.

    140307.Evernote

    AvotsPebble
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma