Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiek prognozēti zemi Samsung Galaxy S5 pārdošanas apjomi

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S5 iznākšana gaidāma jau nākamajā mēnesī, bet Dienvidkorejas pircēji nevarēs tik aktīvi “balsot” par jauno Samsung veikumu, jo vairāki Dienvidkorejas mobilo sakaru nodrošinātāji ir saņēmuši liegumu 45 dienas subsidēt viedtālruņu iegādi. Aizliegums ir spēkā no 13. marta līdz 19. maijam un Samsung Galaxy S5 vispasaules pārdošanas uzsākšana būs 11. aprīlī.

    Dienvidkorejas valdība konstatējusi, ka mobilo sakaru nodrošinātāji pārkāpuši nosacījumu, kas liedz subsidēt telefona iegādi par vairāk kā $250. Protams, Dienvidkorejas tirgus nebūt nav plašākais Samsung viedtālruņu noiets, bet tas jūtami iedragās sākotnējos datus par Galaxy S5 pieprasījumu. Galaxy S4 pirmajos trīs mēnešos sasniedza 20 miljonus pārdotu (daži avoti saka – piegādātu) viedtālruņu un pastāv ļoti liela iespēja, ka Galaxy S5 pat nespēs tuvoties šim rādītājam.

    Reklāma

    Tāpat vakardien pienāca ziņa, ka rūpnīcā, kas piegādā Galaxy S5 detaļas, izcēlies milzīgs ugunsgrēks. 279 ugunsdzēsēji ar 81 automašīnu sešas stundas centušies apdzēst liesmas. Samsung nācis klajā ar paziņojumu, ka detaļas ražo arī citās vietās un ugunsgrēks neaizkavēs Galaxy S5 piegādes.

    Tiek ziņots, ka 2014. gads varētu iezīmēt viedtālruņu pārdošanas apjomu samazināšanos un arī tas nenāks par labu Samsung statistikai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.03.2014 23:44

    Opā. Žēl par to ugunsgrēku, protams, bet ziņa visnotaļ iepriecinoša no tā viedokļa, ka varam sagaidīt turbolētas trubas Ziemassvētku atlaižu laikā.

    Reklāma