Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft plāno OneNote piezīmju programmu piedāvāt par velti, konkurēs ar Evernote

    Jaunākie raksti

    Labi informēti ārzemju tehnoloģiju mediji ziņo, ka Microsoft jau drīzumā (iespējams pat šomēnes) varētu piedāvāt savu OneNote piezīmju programmu par velti Mac un vēlāk arī Windows ierīcēm. OneNote piezīmju programma jau ir 10 gadus veca un pagaidām pilnvērtīgā OneNote versija ir iekļauta Microsoft Office maksas produktā, taču par velti to kaut kādā apmērā var lietot tīmeklī (Office Online) un Windows 8 “modernajā” daļā. Ir pieejamas arī OneNote versijas iPhone/iPad un Android mobilajām ierīcēm.

    Jaunajā OneNote versijā tiks iekļautas vairākas noderīgas funkcijas. OneNote Clipper serviss sinhronizēs saturu (piemēram, informāciju no mājaslapām) starp dažādām ierīcēm. Microsoft izstrādā speciālus Clipper spraudņus Chrome, Internet Explorer un Firefox pārlūkiem. Savukārt Office Lens aplikācija varēs tikt izmantota skenēšanai un teksta atpazīšanai ar mobilajām ierīcēm. Tāpat Microsoft plāno OneNote atvērt izstrādātājiem, lai tie var izstrādāt noderīgas papildus funkcijas vai pakalpojumus.

    Reklāma

    Iespējams, ka jaunā OneNote versija ietilps jaunajā Office for Mac laidienā, kas arī paredzēts šogad. Tāpat jau pavisam drīz varam sagaidīt arī Office iPad versiju. Šāds Microsoft solis var tikt uzskatīts par spēcīgu invāziju Evernote lauciņā, jo tikai retais bija gatavs iegādāties Office programmu paku, lai tiktu pie OneNote. Arī es līdz šim ar vienu aci esmu vērojis OneNote, taču tā kā ikdienā ne visur sanāk darboties ar Office, tad savulaik piezīmju veikšanai izvēlējos Evernote.

    AvotsZDNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    12.03.2014 20:30

    Woot! Es jau pilnībā (vismaz man tā liekās) izbaudu OneNote uz savas Nokia Lumia 925. Visu laiku biju Google Keep fans, bet kopš WP iegādes sapratu, cik OneNote ir pārāks (neskatoties uz to, ka ikdienā lietoju arī Sony Xperia Tablet Z).

    rihards
    12.03.2014 23:54
    Reply to  Roberts

    nu ja, uz wp visu laiku par briivu vinjs ir

    Artūrs
    13.03.2014 11:28

    Ļoti laba ziņa, iegādājos nesen arī Mac un tur OneNote nācās uzlikt “čerez Ž”, kas strādā sinhronizējoties caur web linku, tagad tikai jāgaida jaunais MS izstrādājums.

    15.03.2014 14:48

    Lielisks jaunums. OneNote, manuprāt, ir labākā piezīmju aplikācijas. Bieži izmantoju to telefonā, un ļoti gribētos, lai tā būtu pieejama arī uz Mac.

    Reklāma