Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei apvienos Android un Windows Phone vienā viedtālrunī

    Jaunākie raksti

    Huawei norādījis, ka drīzumā varam sagaidīt viedtālruni, kura pastāvēšana vienmēr bijusi daudzu tehnikas entuziastu vēlme un tās piepildījums uzskatāms par brīnumu. Huawei plānos ir izlaist viedtālruni, ko darbinās gan Android, gan arī Windows Phone. Plānotais Huawei viedtālrunis spēs startēties ar Android vai Windows Phone operētājsistēmu pēc lietotāja izvēles (dual boot).

    Huawei ir viens no retajiem ražotājiem, kas, izņemot Nokia, vēl izvēlas izstrādāt viedtālruņus ar Windows Phone operētājsistēmu. Tai pat laikā paši atzīst, ka Windows Phone operētājsistēmas pārdošana tik veiksmīgi neiet, tāpēc nolemts spert šādu soli ar divām operētājsistēmām vienā viedtālrunī.

    Reklāma

    Pagaidām tiek pieļauts, ka Huawei viedtālrunis dienas gaismu ieraudzīs gada otrajā pusē, ap to laiku jau būtu jābūt gatavai Windows Phone 8.1 operētājsistēmas versijai. Tehnoloģiju virtuves zinātājiem Android un Windows Phone vienā ierīcē nebūs nekāds pārsteigums, jo Microsoft nesen samazināja prasības pret viedtālruņu tehnisko specifikāciju Windows Phone darbināšanai, kā arī tagad to iespējams vienkāršāk legāli savietot vienā viedierīcē ar citu operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma