Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv pārbaudīts: kā iOS 7.1 ievietot vienu mapīti otrā

    Jaunākie raksti

    Lai arī Apple šādu iespēju – ievietot vienu “ligzdiņu” ar aplikāciju ikonām citā – nav paredzējusi, izdarīt to ir iespējams, ja vien mazliet patrenējamies.

    Sākam ar to, ka sagatavojam “ligzdiņu” kuru liksim citā. Piemēram, paķeram Apple ofisa aplikācijas Pages, Numbers un Keynote, un izveidojam mapīti “iWorks”. Gatavs.

    Reklāma


    Iedomāsimies, ka vēlamies to ievietot citā ligzdā, kuru nosauksim “Productivity”, un kurā papildu nupat izveidotajai Īworks” mapītei turēsim dažnedažādas aplikācijas, kuras izmantojam dokumentu apritē, teiksim, interaktīvās prezentēšanas risinājumi, skeneru aplikācijas, un ko-nu-vēl-varam-iedomāties.

    Bakstām un turam piespiestu pirkstu vienā no izvēlētajām aplikācijām (ikoniņas sāk “ļodzīties”) un liekam vienu no ikonām uz citas (patiesībā, mapīšu saturu pēc tam varēsim mainīt – galvenais šobrīd ir uzbūvēt hierarhisku ligzdiņu struktūru).

    Un tagad – Galvenais: pirms iOS 7 mums paspēj atvērt jaunizcepti mapīti un iedot tai nosaukumu, ir jāpaspēj paķert un izkustināt no vietas pirms tam izveidotā “iWorks” mapīte. Ja paspējam, bez problēmām varēsim iebīdīt to jaunajā mapē.

    Kā redzam video, var izveidot arī “mapīte mapītē, ievietota mapītē” utt.

    Kursors.lv šo triku izmēģināja uz iPad Air (64GB Cellurar, iOS 7.1), iPhone 4 (16GB/iOS 7.1) un iPhone 5 (16GB). Ņemot vērā, ka triks nostrādāja it visās ierīcēs, nav pamata domāt, ka uz kādas no iOS 7.1  ierīcēm tas nedarbosies (ja nu kas – dalieties savā pieredzē).

    Izmēģināju līdzīgu triku ar Pages dokumentiem un konstatēju, ka tur tas nedarbojas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma