Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārākās SMS aplikācijas Android viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Kurš to varēja iedomāties, ka jebkuram tālrunim (viedtālrunim) būs iespēja sarežģīt un atkal atvieglot īsziņu, jeb SMS rakstīšanu un lasīšanu. Tieši tā – laika gaitā esam attālinājušies no vienkāršotas SMS sūtīšanas un tagad dažādi viedtālruņu ražotāji piedāvā savu redzējumu par īsziņu funkcijām un izskatu.

    Lai vienkāršo padarītu sarežģītu, bet sarežģīto – funkcionālu, Android operētājsistēmai pieejamas dažādas īsziņu aplikācijas. Šoreiz apkopotas Google Play veikalā populārākās īsziņu aplikācijas. Tās nav sakārtotas nekādā secībā, ne pēc funkcijām, ne alfabēta.

    Reklāma

    Google Hangouts

    Google lolojums Hangouts ir Android 4.4 KitKat noklusējuma SMS aplikācija. Hangouts ir daļa no Google un, protams, Google+ ekosistēmas, un piedāvā ne tikai SMS saziņu, bet arī balss un video zvanus Hangouts lietotāju starpā. Starp citu, SMS funkcija šai aplikācijai pievienota salīdzinoši nesen.

    Hangouts ir pamatīgi pelta aplikācija tieši Android 4.4 KitKat sakarā, jo sākumā reti kurš to spēja pieņemt un lietot kā īsziņu sūtīšanas servisu. Šobrīd lielais negāciju bums ir noplacis, Google sakārtojusi dažādas Hangouts nespējas un tā kļuvusi par ērtu un ātru īsziņu aplikāciju.

    8sms

    8sms pamatā ir Android noklusējuma īsziņu aplikācija, kas bija aktuāla pirms Android 4.4 KitKat ēras un Hangouts uzvaras gājiena. 8sms pamatoti var uzskatīt par ātrāko un vienkāršāko īsziņu aplikāciju, jo tās darbība ir slīpēta gadu gaitā.

    8sms interesantākā iespēja ir uznirstošais logs, kas ļauj veikli atbildēt uz saņemto ziņu un turpināt iesākto darbu. Spriežot pēc vairākiem 8sms aprakstiem, aplikācija piedzīvojusi dažādus uzlabojumus, bet vairums no tiem saistīti ar nesaderību novēršanu. Izvēloties 8sms ir jābūt pietiekami uzmanīgam un iepriekš jāpapēta saderība ar savu viedtālruni.

    Sliding Messaging

    Sliding Messaging būs piemērota trakiem īsziņu sūtīšanas faniem, tā arī tiek pamatoti uzskatīta par iespējām bagātāko SMS aplikāciju Play Store veikalā. Sliding Messaging tiecas izmantot plašas pielāgošanas iesējas, kas ietver krāsas, teksta izmēru, fona attēlu u.tml. Līdzīgi kā 8sms, arī Sliding Messaging piedāvā uznirstošo logu, lai varētu ātri atbildēt uz saņemto īsziņu.

    Sliding Messaging ir maksas aplikācija.

    Handcent SMS

    Handcent SMS ir viena no populārākajām SMS aplikācijām Google Play veikalā un, kā jau pieklātos, tā spēs nodrošināt ar ērtu saziņu pat pašus prasīgākos lietotājus. Handcent SMS ļauj veidot īsziņu grupas, līdzīgi kā šobrīd to realizē WhatsApp un citas līdzīgas saziņas aplikācijas.

    Handcent SMS iespēju sarakstā ir arī nevēlamo numuru bloķēšana, vizuālo tēmu pievienošana un datņu pārsūtīšana. Handcent SMS faktiski ir SMS un interneta saziņas hibrīds, līdzīgi kā Hangouts. Handcent SMS labākā funkcija ir īsziņas atliktā nosūtīšana noteiktā laikā un dienā.

    chomp SMS

    chomp SMS kādreiz bija īsziņu aplikācija, ko varēja uzstādīt tikai uzlauztos (jailbreak) iPhone viedtālruņos. Tagad chomp SMS aplikācija pieejama visiem Android lietotājiem. Plašo iespēju un pielāgojumu klāstā ir numuru bloķēšana un atlikto ziņu sūtīšana. Aplikācija piedāvā iespēju dažādām ziņām uzlikt pieejas kodu, lai sieva neuzzina par saziņu ar mīļāko.

    chomp SMS būtiska papildus iespēja ir svarīgāko īsziņu rezerves kopijas veidošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    02.04.2014 11:36

    Es ilgstoši lietoju GO SMS, nekad nav bijusi vēlēšanās lietot citu. Esmu nomainījis jau vismaz 4 android telefonus, visiem uzstādu GO SMS.

    Matīss
    03.04.2014 10:32

    Lietoju Hangouts, bet patīk arī Hello SMS.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hellotext.hello

    assasa
    23.05.2014 12:32

    Es bish nesaprotu – ja piem kadam Hangouts lietotajam sutu no Hangout zinju, kas atrodas arzemes, cerot, ka neaizies kaa sms, bet vins dienu neieiet internetaa, zinja aiziet kaa sms un norauj naudu, vai gaida, kamer shamais ieies netaa?

    Reklāma