Web Analytics
More
    Reklāma

    5 labākās Android mūzikas atskaņošanas aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Gadu gaitā mainījušies mūsu mūzikas klausīšanās ieradumi un tagad vairums izvēlas līdzi nēsāt tikai viedtālruni, kurā arī klausās mūziku. Būtisks ir ne tikai mūzikas izmantotais atmiņas apjoms, un tās cienītāji parasti izvēlas viedtālruņus ar microSD karšu pievienošanas iespējām, bet arī mūziku atskaņojošā aplikācija.

    Protams, visas Google Play veikala aplikācijas nevar aptvert, bet mēģināšu uzskaitīt svarīgākās un populārākās.

    Reklāma

    DoubleTwist

    DoubleTwist pamatoti uzskatāma par ērtāko mūzikas atskaņošanas aplikāciju. Tās panākumus daļēji nodrošina saistība ar iTunes ekosistēmu un aplikācija mūzikas saturu spēs WiFi tīklā sinhronizēt ar datorā uzstādītu iTunes programmu. DoubleTwist pati par sevi ir lieliska mūzikas atskaņošanas aplikācija, bet, lai piekļūtu plašākam funkciju klāstam, nāksies veikt pirkumus aplikācijā.

    DoubleTwist atskaņos arī video un podkāstus.

    double twist

    double twist 1

    Poweramp

    Poweramp ir maksas aplikācija un tai pieejama 15 dienu izmēģinājuma versija, kas nodrošina pilnu funkcionalitāti. Rūdīti mūzikas fani novērtēs Poweramp, jo tā, manuprāt, ir labākā mūzikas aplikācija Google Play veikalā.

    Poweramp ir pilnībā pielāgojams atskaņotājs sākot no skaņas iestatījumiem un beidzot ar izskatu. Šo aplikāciju noteikti ir vērts izmēģināt.

    poweramp

    poweramp 1

    Google Play Music

    Google Play Music ir Android operētājsistēmā (ja tajā ir Google Play veikals) iekļautais mūzikas atskaņotājs. Google Play Music nepiedāvā gandrīz nekādas pielāgošanas iespējas, arī iebūvēta ekvalaizera tur nav. Toties Google Play Music ir ērts un ātrs atskaņotājs, ko Google noslīpējusi līdz sīkumiem. Ikdienā pats lietoju Google Play Music, jo aplikācija ideāli strādā ar Android 4.4 KitKat un lieliski iekļaujas slēgekrāna noformējumā.

    play music

    play music 1

    Shuttle Music Player

    Shuttle varētu uzskatīt par atvieglotu Poweramp versiju, kas piedāvā tikai būtiskākās pielāgošanas iespējas un ekvalaizeru. Shuttle aplikācija pieejama bez maksas, bet ir arī Shuttle+ aplikācija par 0.67 eiro, kas piedāvā ļoti plašas iespējas.

    Mūzikas cienītāji varētu novērtēt Shuttle sākotnējo vienkāršoto izskatu.

    shuttle

    shuttle 1

    Equalizer+

    Equalizer+ nosaukums runā pats par sevi. Aplikācija piedāvā, šķiet, visplašākās skaņas pielāgošanas iespējas. Jāatzīst, ka īsti neesmu sajūsmā par aplikācijas vizuālo noformējumu, bet funkciju ziņā nav kur piesieties.

    Aplikācija gandrīz bez jūtamiem ierobežojumiem strādā bezmaksas versijā, bet daži varētu izvēlēties veikt pirkumu aplikācijā, jo tas mūzikas klausīšanos padarīs ērtāku.

    eq plus

    eq plus 1

    Komentāros var ieteikt savu iemīļoto mūzikas atskaņošanas aplikāciju, kā arī norādīt kādas vēl aplikācijas derētu apkopto.

    Lasi arī par iepriekš apkopotajām SMS aplikācijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    24 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matīss
    09.04.2014 13:19

    Power Amp FTW. :)

    Martins
    09.04.2014 13:50

    Tāpat patīk winamp.. Tik bezmaksas versijā pietrūkst ekvalaizera…

    Raitis
    09.04.2014 13:58
    Reply to  Martins

    Winamp ir lēns.

    Martins
    09.04.2014 17:02
    Reply to  Raitis

    Uz nexus 7 ne mazākās aizķeršanās

    Raitis
    09.04.2014 13:56

    Pirms kāda gada GooglePlay music bija ekvalaizers (vajadzēja pameklēt gan), bet pirmspēdējais update to noņēma. Tagad (nu jau kādu mēnesi, vismaz) arī tas ir pieejams (atkal). Tā ka nav nemaz tik bēdīgi, – jāatrod tikai Settings un tur ir.

    Rūdis
    09.04.2014 14:22

    Ja nelietotu spotify, tad poweramp būtu mana izvēle.
    Pirms diviem gadiem, kad nopietni meklēju un testēju visus piedāvātos pleijerus, poweramp nebija konkurentu, un šķiet, ka nekas daudz nav mainījies. Tā noteikti ir viena no tām aplikācijām par, kuru ir vērts samaksāt dažus eiro.

    TZM
    09.04.2014 14:56
    Reply to  Rūdis

    +1

    Man Spotify aizvietoja Poweramp. Visādi citādi, vēl slikti nav standarta jeb ”iebūvēties” htc tālruņu mūzikas atskaņotāji, kuriem ir Beats audio EQ iespējas. Protams ”normāla persona” bez htc telefona tik viegli netiks pie tāda.

    Rūdolfs Putniņš
    09.04.2014 14:41

    Mūziku uz andrīša klausos tikai caur pakalpojumiem. Savādāk prasītos pleijeri, kas māk dzīvot ar USB DACiem.

    Salvis
    09.04.2014 14:50

    Tā arī neguvu nekādu info par šo aplikāciju funkcionalitāti. Tik vien kā info, ka ir šādas un tādas aplikācijas. Man, piemēram, noderētu info, ar ko atšķiras šī aplikācija no tās.
    Pats gadījumos, kad nelietoju MP3 pleijeri, mūziku klausos uz CMā defoltā iekļauto Apollo, kas kā ekvalaizeri izmanto DSPManager.

    Armands
    14.04.2014 09:01
    Reply to  Artis Ābols

    Var, protams, veidot tādu listi, bet tad diez vai ir korekti tās saukt par labākajām aplikācijām, ja neķidā tās aprakstā ar visām to plusiem, mīnusiem, integrācijām, sinhronizācijām utt.

    Esmu izmeklējies krustu šķērsu internātus, lai saprastu, kas man būtu piemērotāks, un kuru ir vērts izmēģināt. Apstājos pie Poweramp maksas versijas un nenožēloju. Domāju mēģināt doubleTwist, bet neesmu vēl pārgajos uz podkāstu klausīšanos ikdienā, līdz ar to tas nav tagad tik aktuāli, lai viss būtu vienā aplikācijā

    09.04.2014 15:52

    Personīgi labākais sony xperia walkman

    Dāgs
    09.04.2014 16:21

    Ja Spotify neēstu tik daudz bateriju, tad gan jau nebūtu tik slikts, bet pagaidām gan nav laika noņemties ar mūzikas meklēšanu.

    Andris Ješevics
    10.04.2014 11:00

    Vispār 6 labākās Android mūzikas atkaņošanas aplikācijas!.
    6 aplikācija ir PlayerPro.

    P.
    10.04.2014 11:22

    Manuprāt nav pateikts – ar ko labākās.
    Ja runā par mūzikas atskaņošanu, tad droši vien jāsāk no pašiem pamatiem – ar skaņas kvalitāti un (tā kā runājam par mobilajām ierīcēm) par CPU noslodzi spēlējot MP3.
    Viss pārējais (sinhronizēšana, album art, ekvalaizeri, online mūzikas servisi) seko pēc tam.

    Pats lietoju Apollo + DSP Manager.

    eefe
    11.04.2014 18:41

    Ja muziku klausies austinas, vai ir vispar tolks lietot eq?

    zivs
    13.04.2014 18:21

    Kaut kā prasītos nedaudz specifiskāk to “labākās” izveikt, jo šādi tas izskatās vairāk pēc populārāko aplikāciju topa, ignorējot to noslodzi uz procesoru un baterijas patēriņu, konkrētāku funkcionalitāti (nu, kaut vai, vai es varēšu ar visām viņām pieslēgties savam mīļākajam radio un “you name it” funkcijas. :)

    Šis tops ar labākajām aplikācijām uz mani atstāj vairāk “forši, tagad zinu, ka tādas ir, tikai nāksies visas sainstalēt un skatīties, ko tad viņas vispār spēj vai nespēj” iespaidu.

    Pats gan lietoju Winamp, jo Android vidē esmu zaļš gurķis un neko nezinu. Vados bezmaz pēc tā, ko lietoju uz Windows/Linux mājas apstākļos uz datora.

    LOOK
    02.07.2014 13:10

    Man kā Xperia lietotājam bija vēlme uzlikt kādu kvalitatīvu mūzikas atskaņošanas aplikāciju. Galvenais kritērijs bija skaņas kvalitāte kombinācijā ar Sennheiser austiņām. Izmēģināju veselu kaudzi un pat nopirku PowerAmp (atskaņoju mp3 320, vai tīru wav), nu nekas neskanēja labāk par iebūvēto sony xperia walkman. Kā blakus novērojums, neviena aplikācija nespēja darboties tādā pat skaļumā kā iebūvētais walkman. Visām hroniski bija -6dB. Iespējams tas ir kāds Sony triks, bet rezultātu tas nemaina. Skaņas kvalitāte NAV individuāls “lielums”, ja to apskata profesionāli. Individuāls “lielums” ir ko katram izvēlēties un uzskatīt par pieņemamu.

    Reklāma