Web Analytics
More
    Reklāma

    Iznākusi monitorēšanas programmas Zabbix jaunākā versija

    Jaunākie raksti

    7. aprīlī Latvijā bāzētā SIA “Zabbix” publiskojusi atvērtā pirmkoda programmatūras Zabbix jaunāko versiju – 2.2.3. Programma ir lejupielādējama un izmantojama bez maksas. Sistēmas izmantotāji ar jauninājumiem var iepazīties kompānijas veidotajā aprakstā.

    Monitoringa sistēma Zabbix ir pazīstama ar savu augsto darba efektivitāti un stabilitāti, izmantošanas vienkāršību un elastību, tādēļ, pēc mūsu domām viņa ir tik populāra visā pasaulē. Dotajā brīdī Zabbix izmanto gan mazie uzņēmumi, gan lielas korporācijas banku un finanšu nozarē, apdrošināšanas uzņēmumi, IT un telekomunikāciju jomā strādājošie uzņēmumi, veselības aprūpes un daudzās citās nozarēs.

    Reklāma

    Tiem, kam ir interese par šo Latvijā tapušo produktu, iesaku noskatīties 2012. gada raidījuma “Latvija var!” videoierakstu.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BhbfkmSu5bY]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    11.04.2014 10:20

    Forša mājas lapa, viens vārds latviski otrs angliski.

    assa
    11.04.2014 10:37

    Neko no tā visa nesaprotu, bet šķiet kruta
    Derētu apraksts, kas tas ir un kā darbojas, pašreiz laikam to saprot tikai tie, kas domā bināri

    11.04.2014 10:40
    Reply to  assa

    :) ja godīgi, apzināti izvairījos no apraksta 2 iemeslu dēļ: pirmkārt, paša līmenis nav tik augsts kā gribētos (ir kur tiekties), otrkārt, sistēmas administrēšanas lietas ir grūti apstāstīt vienkāršiem vārdiem, jo, gribot negribot, jāsāk runāt par visādām “datu paketēm” un tml., kas vēl vairāk samulsinās lasītāju.

    Zinu adminus, kas Zabbix izmanto un ir apmierināti :)

    11.04.2014 10:42

    starp citu, runājot par jauno Zabbix versiju, ienākusies info no viena admina, ka pēc jaunināšanas kaut kas ar Mikrotik šabloniem īsti nedarbojoties, bet nevaru apgalvot, ka tā ir paša Zabbix problēma. Ja ienāksies konkrētāka informācija, papildināšu komentāru.

    Reklāma