Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, drīzumā tiks pārveidots Android ikonu izskats

    Jaunākie raksti

    Google I/O izstrādātāju konference ir divu mēnešu attālumā, bet jau sāk klīst baumas par tās saturu. Šoreiz redzes lokā nonākušas Android pamata aplikāciju ikonas un tiek norādīts, ka tās, visticamāk, piedzīvos vizuālus uzlabojumus, lai tuvotos šobrīd galddatoros redzamo ikonu izskatam.

    Google ikonu dizaina projektu nosaukuši par “Moonshine”, kas angļu sarunvalodā apzīmē mājas apstākļos gatavotu degvīna tipa alkoholisko dzērienu. Google gan vēlas, lai “Moonshine” asociētos ar vienkāršotu ikonu izskatu, kurām pievienota labi redzama ēna. Ēna krīt nevis no kopējām ikonas aprisēm, bet, piemēram, Hangouts gadījumā no ikonā attēlotajām pēdiņām ( ” ). Tikšot pārveidotas Play Music, Books, Movies, Games, Google+, Calendar, People, Chrome, YouTube, Maps, Gmail, Hangouts, Camera un Play Store ikonas.

    Reklāma

    Kopā ar jauno ikonu izskatu tikšot pārstrādātas arī Google nospraustās Android dizaina vadlīnijas. Ikonas uz apaļa vai kvadrātveida fona vairs nebūs pieņemamas. Manuprāt, šobrīd izveidojusies situācija, kad neviens vairs neko neievēro un vainīgas ir ražotāju izstrādātās saskarnes, kas pašas veido savu mazo ekosistēmu.

    nexusae0_wm_Screenshot_2014-04-12-17-58-41_thumb1

    nexusae0_comparicon_thumb3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    valis
    16.04.2014 11:04

    Why?
    Kad sunim nav ko darīt tad viņš ……..
    te laikam tas pats variants

    KKTK
    16.04.2014 15:33

    Kļūst papīraini plakanīgi. Seko iOS?

    16.04.2014 21:55

    Izskatàs pēc pēc vienkāršota futūrisma.

    Reklāma