Web Analytics
More
    Reklāma

    Labākās Android e-pasta aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Dropbox nesen uz Android operētājsistēmu atveda Mailbox un tas ir licis daudziem e-pastu lietotājiem pārdomāt savu ikdienas izvēli e-pastu pārbaudei. Tāpēc uzskaitīšu un īsi aprakstīšu populārākās e-pasta aplikācijas Google Play veikalā.

    Apkopotas visaugstāk novērtētās un populārākās aplikācijas. Daudzas no tām piedāvā dažādas unikālas iespējas un ērtības. Aplikāciju saraksts nav nekā sakārtots.

    Reklāma

    Gmail

    Gmail ir visu pamatu pamats, bet aplikācija aprobežojas tikai ar Gmail kontu apkalpošanu. Google ik pa laikam pievieno kādu jaunu Gmail iespēju, ik pa laikam parāda kādu reklāmu, bet to visu var pieciest, jo Gmail Android aplikācija strādā ideāli un ir ļoti ērti lietojama.

    Gmail piedāvā dziļu integrāciju Android operētājsistēma un ar Gmail kontu vari pieteikties daudzos servisos, tai skaitā arī Google Play veikalā. Ja izmanto tikai Gmail un Google bāzētos e-pastus, tad neko citu uzstādīt viedtālrunī nevajadzēs.

    gmail

    Mailbox

    Mailbox ir plašu ievērību iemantojusi iPhone lietotāju vidū un tagad aplikācija pieejama arī Android lietotājiem. Mailbox lielākais pluss ir pievilcīgā saskarne un žestu vadība, līdzīgi kā Gmail aplikācijā.

    Pagaidām Mailbox piedāvā tikai Gmail un iCloud e-pastu kontu apkalpošanu, bet drīzumā tiek solīts pievienot jaunas iespējas. Aplikācijas algoritmi mācās no lietotāja darbībām un pēc kāda laika spēj paši e-pastus sadalīt kategorijās. Šo aplikāciju noteikti ir vērts pamēģināt.

    mailbox OK

    CloudMagic

    CloudMagic, manuprāt, uzskatāma par veiksmīgi noformētu aplikāciju, kas spēj piedāvāt ļoti plašas iespējas ne tikai tieši apkalpojot dažādus e-pastus. CloudMagic ietver arī Pocket, Zendesk, Mailchimp un Evernote integrāciju – aplikācija ļauj e-pastā saņemto adresi saglabāt Pocket vai izveidot ierakstu Evernote.

    CloudMagic atbalsta Gmail, Office 365, Microsoft Outlook, iCloud, Yahoo Mail un IMAP. E-pastam var pievienot atgādinājumus un aplikācija, protams, piegādās “push” paziņojumus.

    cloudmagic

    cloudmagic 1

    SolMail

    SolMail novērtēs kaķīšu-zaķīšu mīļotāji, jo šajā e-pasta klientā iebūvēti dažādi nelieli attēli, kurus var izmantot izskaistinot tekstu. Ideja ir līdzīga Facebook čata sadaļas smaidiņiem, tuklajiem lāčiem un nīgrajiem papagaiļiem.

    SolMail nāk komplektā ar simpātisku logrīku, kas ziņos par ienākošo pastu. Aplikācija ir bez maksas un tā atbalsta IMAP, SMTP un POP3.

    solmail solmail 1 solmail 2

    myMail

    myMail piedāvā jauneklīgu lietotāja saskarni, kas vismaz man ļoti atgādina Talon for Twitter Android lietotni. myMail parāda no sociālajiem tīkliem izgrābtas kolēģu un draugu fotogrāfijas. Aplikācija piedāvā plašu e-pasta sistēmu atbalstu – IMAP un POP3, tai skaitā Gmail, iCloud, Me.com, Yahoo Mail, Outlook, AOL un Hotmail.

    myMail

    Blue Mail

    Blue Mail nodrošina veselu gūzmu ar funkciju klāstu. Aplikācija ne tikai spēj ērti apkalpot populārākos e-pastu servisus, bet arī iekļauj interesantas kalendāra un plānotāja funkcijas. Manuprāt, Blue Mail ir hibrīds starp e-pasta klientu, Twitter aplikāciju un kalendāru. Lietotājus nemierīgus varētu darīt Blue Mail aplikācijas dizains, kas ieturēts iOS 7 stilā. Funkcionāli un vizuāli Blue Mail ir ļoti tuvs myMail, bet es dotu priekšroku Blue Mail tā plašāko un super ērto funkciju dēļ.

    Aizņemti cilvēki novērtēs Later pogu, kas atliek atbildēšanu uz saņemto e-pastu un par to pat atgādina. Blue Mail varētu būt šī apkopojuma spējīgāka un simpātiskākā aplikācija. Ar to noteikti kādu laiku “sadzīvošu”.

    Blue Mail Blue Mail 1 Blue Mail 2

    K-9 Mail

    K-9 Mail piedāvā salīdzinoši askētisku izskatu (nekādas apaļas pogas un dullas krāsas). K-9 Mail, gluži kā vairums apskatīto e-pasta klientu, nedaudz kopē Gmail izskatu, bet K-9 Mail izskatās pēc pāris gadus vecas Gmail versijas.

    K-9 Mail liels pluss ir iespēja glabāt e-pastus SD kartē, kā arī tā ir atvērtā koda programma, kas nodrošina pastāvīgs atjauninājumus.

    Kādu atpakaļ laiku lietoju K-9 Mail, bet aplikācija tā arī nespēja iekarot manas simpātijas.

    k-9 mail

    Lasi arī Populārākās SMS aplikācijas Android viedtālruņiem un 5 labākās Android mūzikas atskaņošanas aplikācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eefe
    16.04.2014 18:11

    Mailbox ios app tā sačakarēja visu desktop versiju, ka joprojām nevaru to dabūt normālu.

    Krotow
    29.04.2014 10:49

    K-9 man patika ideoloģiski, taču interfeiss bija par kokainu, lai ilgtermiņā to paciestu. Plus negribējās telefona turēt vairākas pasta aplikācijas reizē.

    Reklāma