Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office 365 individuālai lietošanai tagad maksā 7 eiro mēnesī

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Microsoft oficiāli prezentēja Office 365 Personal – jaunu ofisa programmatūras abonementu mājas lietotājiem. No šodienas tas ir pieejams ikvienam interesentam un piedāvā iespēju par 7 eiro mēnesī (gada maksa – 69 eiro) uzstādīt Office programmas (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher un Access) uz 1 PC vai Mac datora un 1 planšetdatora. Pie lietotāja dokumentiem būs iespējams piekļūt arī no Android, iOS un Windows Phone viedtālruņiem un tiešsaistē (Office Online). Papildus abonementa lietotājs tiek pie 20 GB krātuves OneDrive mākoņservisā (iepriekš šis serviss tika saukts par SkyDrive) un 60 bezmaksas minūtes Skype zvaniem uz tālruņiem vairāk nekā 60 valstīs.

    Ja ir nepieciešamība Office programmatūru lietot uz vairāk datoriem vai mobilajām ierīcēm, tad var izvēlēties Office 365 Home (iepriekš šis abonements tika dēvēts par Office 365 Home Premium). Tas maksā 10 eiro mēnesī (gada maksa – 99 eiro) un ļauj Microsoft ofisa programmatūru izmantot uz 5 PC vai Mac datoriem un 5 planšetdatoriem. Tāpat pieejami OneDrive un Skype labumi. Bez tam šo abonementu veselu mēnesi var iemēģināt bez maksas. Šis piedāvājums visaktuālākais būs tieši ģimenēm, kur ofisa programmatūra nepieciešama vairākiem ģimenes locekļiem. Ja par ofisa programmatūru maksāt nav vēlmes, bet ātri jāpaveic kāds steidzams darbs, tad var izmantot Office Online tiešsaistes servisu. Starp citu, studenti Office 365 var lietot vēl lētāk – par 1.65 eiro mēnesī.

    Reklāma

    2014-04-16_0938

    Šogad Microsoft mums patērētājiem vienu pēc otra sagādā patīkamus jaunumus. Ir prezentēta (un izstrādātājiem arī pieejama) jaunākā Windows Phone 8.1 versija un uzlabots arī Windows 8.1. Microsoft Office tagad ir pieejams uz Apple iPad planšetdatoriem un Android/iOS viedtālruņu lietotāji to var lietot bez maksas. Aktīviem piezīmju veicējiem noteikti noderēs Microsoft OneNote, kas tagad bez maksas pieejams Mac un Windows ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma