Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Calendar iesaka tuvākās vietas un veic Hangouts video zvanus

    Jaunākie raksti

    Beidzot esam sagaidījuši Google soli, kas kalendāra aplikāciju padara mūsdienīgi lietojamu. Google Calendar vēl nav saņēmis vizuālos uzlabojumus, tos gaidīsim ap I/O konferences laiku.

    Google Calendar + Google Maps

    Google Calendar pievienota vietu nosaukumu ieteikšana, kas informāciju ņem no Google Maps. Gluži kā meklēšanas logā, arī kalendāra ieraksta veikšanas laikā parādīsies tuvāko vietu un iestāžu nosaukumi. Līdz šim Android spēja ieteikt vien adreses no lietotāja kontaktu sarakstā esošajām. Tagad var ērti atzīmēt tikšanos kafejnīcā vai ofisa ēkā. Ideāli vēl šī iespēja nestrādā, bet vairums pārbaudīto vietu pēc nosaukuma parādījās izvēlnē.

    Reklāma

    Google Calendar

    Video konference ar Hangouts

    Iespējams, ka šī “fīča” nav pārāk populāra Latvijā, bet arī pārlēkšana uz Hangouts video konferenci no kalendāra ieraksta ir pieejama Google Calendar aplikācijā. To var izdarīt, ja kalendāra ierakstā paredzēta Hangouts video konference. Pagaidām ar Andoroid Calendar aplikāciju nevar izveidot kalendāra ierakstu ar ieplānotu Hangouts video konferenci, bet drīzumā arī šo iespēju vajadzētu iestrādāt aplikācijā.

    Google Calendar 1

    Manuprāt, Google Calendar ar šo jauninājumu saņēmis otro elpu un tik pat kā vairs nebūs jāizmanto Google Calendar galddatora pārlūkā, lai izveidotu pilnīgu kalendāra ierakstu.

    Lejupielādēt APK datni var zemāk esošajās adresēs:

    Spogulis #1

    Spogulis #2

    Spogulis #3

    Spogulis #4

    Nosaukums: com.google.android.calendar-201404011.apk.

    Versija: 201404011 (Android 4.0.3+).

    MD5: 16aaa71f0643082a88b40c325d7010ef.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mrserge
    17.04.2014 21:17

    Kāda velna pēc apk ir kaut kur citur, nevis Google Play jāņem? Vai arī šis ir kaut kāds no Google nozagtais puspabeigtais kalendāra atjauninājums?

    Reklāma