Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams Google gatavo $100 Nexus ar MediaTek procesoru

    Jaunākie raksti

    Nexus viedtālruņu līnija gadu gaitā ir mainījusies no pašām spēcīgākajām tirgū esošajām komponentēm uz izstrādātāju darba zirgiem, kuri ir mazāk jaudīgas ražotāju viedtālruņu versijas. Nexus One bija ļoti spējīgs viedtālrunis, Nexus 4 bija pārejas posms, kamēr Nexus 5 jau ir uzskatāms pat LG G2 mazo brāli ar vājāku kameru un akumulatoru.

    Nexus sērija savas cenas dēļ iekarojusi ne tikai izstrādātāju sirdis un tagad Nexus ir viens no gaidītākajiem viedtālruņiem, turklāt tas piedāvā standarta Android saskarni. Android KitKat pavēra ceļu pilnvērtīgai darbībai lētākās viedierīcēs un tagad tiek baumots, ka Google grasās izlaist Nexus viedtālruni, kura cena nepārsniegšot $100.

    Reklāma

    Google šādas cenas nodrošināšanai izmantošot MediaTek procesoru un mūsdienām neierasti mazu RAM apjomu. Jāatzīmē, ka Xiaomi spējīgi pārdot viedtālruni ar četru kodolu MediaTek procesoru par $85 un vēl nopelnīt. Kāpēc gan lai to pašu nepaveiktu arī Google?

    Vairāki resursi internetā lētu Nexus salīdzina ar Motorola Moto G viedtālruni, kas pierādīja, ka lēts var būt arī labs un pat lielisks. Tiek norādīts, ka jaunais Nexus varētu tapt sadarbībā ar tagadējo Motorola īpašnieku Lenovo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma