Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia viedtālruņi aizņem 93,5% no kopējās Windows Phone 8 ekosistēmas

    Jaunākie raksti

    Reklāmas vietne AdDuplex, kura specializējusies Windows 8 un Windows Phone operētājsistēmu lauciņiem paredzētā reklāmā, publicējusi jaunākos statistikas datus. Tie saistīti ar Windows Phone 8 operētājsistēmu.

    Kā jau tas bija paredzams, tad lielākā daļa no reklāmas tirgus WP 8 OS pieder Nokia viedtālruņiem. Taču it kā ar to nepietiktu, Nokia uzstādījusi jaunu rekordu, un aizņēmusi 93,5% no kopējā reklāmas tirgus. Otrajā vietā ar 4,4% ir HTC, tad Samsung ar 1,3 % un Huawei ar 0,8%. Mazāki ražotāji šajā sarakstā vispār neparādās.

    Reklāma

    Nokia, vai nu jau Microsoft Mobile līderpozīciju diezin vai kāds reālā nākotnē spēs iedragāt, taču Microsoft nāksies pieņemt samērā grūtu lēmumu. Un tā būs izvēle starp totālu vienpersonisku dominanci šajā OS un tehnikas laukā, līdzīgi kā Apple ar iOS, vai arī tomēr stimulēt mazos ražotājus no Ķīnas, Indijas u.c. valstīm, un paplašināt WP ekosistēmas apjomus.

    AdDuplex aprīļa mēneša statistika par reklāmu WP 8 operētājsistēmā.
    AdDuplex aprīļa mēneša statistika par reklāmu WP 8 operētājsistēmā.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    23.04.2014 19:05

    Ja MS spēs veiksmīgi ražot jaunas ierīces un nosegt visus budžeta segmentus, tad ķīnīzeri tāpat nevienam neinteresēs. Iespējams, tagad citi ražotāji sāks rosīties ap WP, jo tas kļuvis bezmaksas produkts, bet domāju, ka tas nemaz nav vajadzīgs. Nokia(MS) ar lieliskajām kamerām un programmatūru ir izteikts līderis WP lauciņā.

    Reklāma