Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākusies balsošana par konkursa “Mums pieder debesis 2014” iesūtītajiem darbiem

    Jaunākie raksti

    Informējam, ka sākusies skatītāju balsošana tiešsaistē par jauniešu konkursa „Mums pieder debesis 2014” iesūtītajiem videomateriāliem par tēmu „Es-astronauts”. 

    Par konkursa darbiem var balsot jebkurš sociālā tīkla draugiem.lv lietotājs līdz 27. aprīlim. Par katru konkursa darbu iespējams nobalsot 1 (vienu) reizi 3 (trīs) stundās, lietotājiem autorizējoties ar draugiem.lv profilu. Vienlaicīgi ir iespējams nobalsot par vairākiem Konkursa darbiem.

    Reklāma

    2014-04-23_0922

    Skatītājiem ir iespēja izvirzīt savu favorītu Konkursa Trešajai kārtai, kurā tiks noskaidroti konkursa uzvarētāji, divi jaunieši (viens puisis un viena meitene), vecumā no 15 līdz 18 gadiem, kuri dosies uz Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV), lai gūtu jaunas zināšanas, neaizmirstamu pieredzi un emocijas starptautiskā kosmosa nometnē jauniešiem International SPACE CAMP®Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā (U.S. Space & Rocket Center, Huntsville, Alabama).

    Šogad aprit piektais jubilejas gads, kopš nodibinājums „Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” (VATP) pirmoreiz piedāvāja Latvijas jauniešiem startēt konkursā „Mums pieder debesis”.

    Nobalsot par konkursa darbiem iespējams konkursa „Mums pieder debesis” mājas lapā http://www.mumspiederdebesis.lv/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma