Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S5 vajā kameras problēmas

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S5 flagmanis jau ir brīvi nopērkams arī Latvijā un šī ierīce noteikti sāk iemājot arī arvien vairāk Kursors.lv lasītāju kabatās (vai somiņās). Kopumā tas ir tehniski iespaidīgs viedtālrunis, kurš citiem (konkrēti jaunajam HTC One) piekāpjas varbūt vienīgi dizaina un korpusa materiālu izvēles ziņā.

    Visai drīz pēc telefona nonākšanas pārdošanā, sāk parādīties sūdzības par ierīces kameras problēmām. Internetā dažādos ar tehnoloģiju tēmām saistītos forumos cilvēki raksta, ka Galaxy S5 telefonos mēdz parādīties “Camera Failure” (tulkojums: “kameras kļūme”) paziņojums un šajā brīdī ierīces kamera pilnībā beidz funkcionēt. Nekādas darbības ar programmatūras izmaiņām nelīdz un ierīci nākas nomainīt uz citu. Īpaši daudz sūdzību nāk no cilvēkiem, kas savus Galaxy S5 iegādājušies pie ASV mobilo sakaru operatora Verizon Wireless. Tā kā katram nozīmīgajam operatoram Samsung izstrādā specifiski pielāgotas ierīces, tad visdrīzāk šī problēma neskars Latvijā izplatītās ierīces. Tomēr kā mēs visi labi zinām, informācija ir vislabākais pircēja ierocis.

    Reklāma

    Samsung atzinis, ka tik tiešām ierobežotam skaitam Galaxy S5 telefonu ir problēmas ar kameru un aicina problemātisko telefonu īpašniekus griezties pie pārdevēja un pieteikt ierīces garantijas nomaiņu.

    Vispār šī problēma uzradusies ļoti nelāgā brīdī, jo pirms dažām dienām Samsung rotācijā palaida TV reklāmu, kurā nekautrējās Galaxy S5 kameru salīdzināt ar Apple iPhone. Reklāmas video apskatāms zemāk.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SUxYqO1yyxE]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    26.04.2014 21:53

    !!!!
    Zem nosaukuma “Galaxy s5” ir vairāk nekā 10 dažādu ierīču .
    sm-g900 , sm-g900V ( verizon modelis ar pieminēto kameras bēdu ) sm-g9000 , sm-g9005 utt

    Tie visisavās starpā būtiski atšķiras . mazākais ar čipsetiem ( exynos vai qualcomm ) utt .

    Reklāma