Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ofisa programmatūra tagad pieejama kā atsevišķas mobilās aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā lielie tehnoloģiju grandi aktīvi strādā pie saviem ofisa programmatūras piedāvājumiem. Apple savas iWork ofisa aplikācijas par velti dod visiem, kas nopērk jaunu iPhone vai iPad un Microsoft beidzot radījis pārdomātu un spējīgu Office aplikāciju iPad planšetdatoriem. Arī Google nevēlas palikt nopakaļus un paziņojusi jaunumus sava Google dokumentu tiešsaistes pakalpojuma sakarā.

    Tagad Google dokumenti būs pieejami kā atsevišķas Android un iOS aplikācijas. Iepriekš Google dokumentu rīkus varējām izmantot to tīmekļa versijā un Google Drive mobilajā aplikācijā, kur bija vienuviet apkopoti gan dokumentu, gan izklājlapu un prezentāciju veidošanas rīki. Lietotāji joprojām vēl varēs pārlūkot un rediģēt dokumentus arī Google Drive aplikācijā, tomēr ar laiku tiks aicināti lejupielādēt un uzstādīt jaunās aplikācijas. Ar šīm aplikācijām veidotie un labotie dokumenti tiek uzglabāti Google mākoņservisā un pieejami arī bezsaistes režīmā.

    Reklāma

    Šobrīd ir pieejamas Google dokumentu (Android versija, iOS versija) un Google izklājlapu (Android versija, iOS versija) mobilās aplikācijas un drīzumā sagaidāma arī Google prezentāciju aplikācija.

    docs_nexus7_open_0424b

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    02.05.2014 15:33

    kas, ellē, ir izklājlapa? kārtējais krutais latviskojums?

    Reklāma