Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei iepazīstina ar jauno flagmani Ascend P7

    Jaunākie raksti

    Huawei jaunais flagmanis Ascend P7 sekos Latvijā iecienītā P6 pēdās un piedāvās labu un lielisku specifikāciju par salīdzinoši flagmanim zemu cenu.

    Huawei Ascend P7 būs aprīkots ar 5 collu ekrānu (1080p izšķirtspēja) un četru kodolu 1.8 GHz procesoru. Viedtālrunis saņems arī 2 GB RAM, 16 GB iekšējo atmiņu, kas būs papildināma ar microSD kartēm. Interesanti, ka priekšējā kamera būs ar 8 megapikseļu sensoru un aizmugures kamera – ar 13 megapikseļu sensoru. Huawei Ascend P7 saņems arī 4G, Bluetooth 4.0, NFC un 2500 mAh akumulatoru. Viedtālruni darbinās Android 4.4.2 KitKat.

    Reklāma

    Milzīgā priekšējās kameras izšķirtspēja paredzēta vienam no Huawei Ascend P7 trumpjiem – selfiju/pašiņu veiksmīgākai uzņemšanai. Gan jau Huawei nozvejos savu klientu, kuram kaut kāda nožēlojama 2 megapikseļu priekšējā kamera jau sen apnikusi un nespēj dot to īsto un  pareizo pašiņa kvalitāti.

    Ražotājs nolēmis iet HTC un Apple pēdās, un arī piedāvā savu video ar viedtālruņa tapšanu. Interesanti noskatīties, kā Huawei mēģina iekārdināt ar viedtālruņa izcelsmi un dažādiem knifiņiem.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=NwFweoUGUPI]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.05.2014 09:27

    Uzrunā. Vienīgi 5″ tomēr ir par daudz. Pašlaik lietoju Samsung S4- nu traucē tas izmērs. Gaidu S5 mini un tad redzēs kā rīkoties. Bet Huawei P7 ir kandidātos viennozīmīgi.

    Sindija Stefānija
    27.06.2014 19:11

    izskatās tiešām labs telefons. :)
    Interesanti, apskats tieši šim telefonam arī būs portālā? Jo tiešām modelis iekārdina.

    Kursors.lv
    27.06.2014 19:48

    Jā, plānojam apskatīt un aprakstīt arī šo telefonu.

    Reklāma