Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft oficiāli reģistrējuši viedā rokaspulksteņa patentu

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo ASV patentu un tirdzniecības zīmju reģistrācijas birojs, kompānija Microsoft saņēmusi reģistrētu patentu viedajam rokaspulkstenim. Patenta numurs ir 20,140,121,539, un pieteikums tā reģistrācijai iesniegts jau 2012. gadā.

    Microsoft jauno ierīci paredzējuši veidot kā samērā universālu risinājumu, kurš ne tikai informē savu valkātāju par jauniem e-pastiem, zvaniem, SMS, bet arī seko īpašnieka biometriskajiem datiem, kā to dara fitnesa aproces. Tāpat patenta pieteikumā aprakstīts ne tikai pats pulkstenis, bet arī pie datora pieslēdzama uzlādes iekārta/dokstacija, kura vienlaikus ļaus arī sinhronizēt datus starp pulksteni un datoru. Šādas dokstacijas šobrīd lieto Samsung un Qualcomm saviem izstrādājumiem.

    Reklāma

    Patents gan vēl nenozīmē, ka Microsoft jau ir tuvu reālai ierīcei, taču pastāv ļoti lielas iespējas, ka tas tā tiešām ir, un jau tuvākajā laikā viedais rokaspulkstenis tiks atrādīts plašākai publikai.

    microsoft_smartwatch_patentbolt

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mrserge
    08.05.2014 14:28

    Ar ko šis pulkstenis ir tik brīnumains, lai tam vispār piešķirtu patentu? Visi šie pulksteņi spēj izdarīt kudiš vairāk par jebkuru fitnesa aproci un ir daudz sakarīgāki lietošanā: http://garmin.lv/lv/produkti/sportam/

    Reklāma