Web Analytics
More
    Reklāma

    Vēlies zināt, kad tavs Samsung viedtālrunis saņems KitKat?

    Jaunākie raksti

    Internetā noplūdusi informācija par Samsung viedtālruņiem, kas saņems Android 4.4 KitKat un zināms pat aptuvens jauninājuma iznākšanas laiks. Android 4.4 KitKat saņems pat tādas diezgan padzīvojušas viedierīces kā Galaxy S III LTE, Galaxy S4 mini (un arī S4 mini LTE), Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 un Galaxy Mega 6.3. Iepriekš jau bija zināms, ka šie viedtālruņi saņems KitKat, bet nebija zināms pat aptuvens laiks.

    Pieejamā informācija atklāj arī vienu skumīgu vēsti, ko daudzi nemaz nevēlas dzirdēt – internacionālais Galaxy S III (GT-I9300), visticamāk, paliks bez Android 4.4 KitKat, jo ir neatrisināta problēma. Tiek pieļauts, ka pie vainas ir 1 GB RAM (LTE un ASV modeļiem ir 2 GB RAM) vai arī ir kādas problēmas ar iekļauto TouchWiz  aplikāciju piemērošanu KitKat. Pagaidām Android 4.4.2 KitKat atjaunināšanas plāni tik populārajam Galaxy S III ir apturēti. Tāds ir sods par ļoti modificētas operētājsistēmas izmantošanu…

    Reklāma

    kitkat-Update-status

    Tiek pieļauts, ka Samsung Galaxy S5 pavisam drīz saņems Android 4.4.3. Tam būtu jānotiek vienlaikus ar Nexus viedierīcēm. Galaxy Note II un Galaxy Note 3 Neo jau ir saņēmušas Android 4.4.2, bet tiek gaidīts, ka šie viedtālruņi saņems arī jaunāko Android 4.4.3.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mrserge
    08.05.2014 14:29

    Vēl viens iemesls, lai neizvēlētos Samsung – pāris gadus vecam flagmanim atjauninājumi vispār vairs nav paredzēti. Awesome.

    LOOK
    08.05.2014 18:01

    Sony jau pēc gada pārstāj atjaunināt, neatkarīgi vai flagmanis, vai budžetnieks.

    Raitis
    08.06.2014 03:13

    Uz Galaxy Note II atjauninājums vēl neatlidoja “pa gaisu”…kāpēc tā?

    Reklāma