Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piegādā 10 miljonus Galaxy S5 25 dienās, pārsniedz Galaxy S4 rezultātus

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S5 nav saņēmis ļoti siltu uzņemšanu, jo kā īlens no maisa spraucas ārā problemātiskais pirkstu nospiedumu lasītājs, diskutablais izskats un dažādi citi stiķi un niķi. Iespējams, ka turpmāk Samsung mainīsies vismaz dizaina ziņā, bet, neskatoties uz visiem mīnusiem, tiek apgalvots, ka Galaxy S5 piegādes apjomi ir ievērojami un pat pārsniedz Galaxy S4 rekordus.

    Dienvidkorejas ekonomikas apskatnieki Hankyung apgalvo, ka Samsung pirmajās 25 tirdzniecības dienās piegādājis 10 miljonus Galaxy S5 viedtālruņu. Galaxy S4 desmit miljonus sasniedz 27 dienās, bet Galaxy SIII piegāde veicās tieši divas reizes lēnāk – 50 dienās 10 miljoni. Galaxy S nācās paciesties 7 mēnešus līdz tā piegādes sasniedza 10 miljonus. Protams, jānošķir pārdotais apjoms no piegādātā.

    Reklāma

    Samsung Galaxy S5 šobrīd tiek pārdots 125 pasaules valstīs un tas ir viens no gaidītākajiem gada pirmās puses viedtālruņiem. Būs interesanti redzēt, vai Galaxy S5 spēs sasniegt priekšteču Galaxy SIII 60 miljonus un 40 miljonus Galaxy S4 pārdotās vienības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Samshit
    10.05.2014 10:03

    Wtf. Es šos cilvēkus nesaprotu. Pērk, es atvainojos, sūdu, pat neskatoties uz visām reportētajām problēmām vairāk kā iepriekšējo, es atvainojos, sūdu.

    Reklāma