Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vēlas arī budžeta ierīcēs ieviest biometriskos sensorus

    Jaunākie raksti

    Pieklusušas sūdzības par Galaxy S5 pirkstu nospieduma lasītāja trūkumiem un Samsung metas cīņā ar investoriem par iespēju biometriskos sensorus izmantot arī lētākās viedierīcēs, ne tikai pašos dārgākajos flagmaņos. The Wall Street Journal ziņo, ka uzņēmuma investori un analītiķi ir informēti par šādu soli un, visticamāk, nākotnē teju katra Samsung viedierīce būs aprīkota ar pirkstu nospiedumu lasītāju vai līdzīgu drošības tehnoloģiju.

    Samsung Knox drošības produktu vadītājs Rhee In-jong norāda, ka ražotāju starpā varētu sākties sacensība par pirmo acs zīlītes skeneri. Iepriekš tika baumots, ka jau Galaxy S5 saņems šādu drošības slēgu, tomēr pagaidām nākas iztikt ar visai šaubīgu pirkstu nospiedumu lasītāju. Šobrīd neviens ražotājs nav izziņojis acs zīlītes skenera iespējamību savās viedierīcēs.

    Reklāma

    Plašāki drošības risinājumi, kuru pamatā ir Samsung Knox, tiecas izpatikt valstu vadītāju drošības standartiem. Šobrīd Samsung Knox lietderību apstiprinājis ASV Aizsardzības departaments un drīzumā to pašu grasās darīt arī Lielbritānijas valdības drošības struktūras.

    Samsung pārdevis 87 miljonus viedierīču, kurās ir Knox drošības risinājumi, bet aktīvi tos lieto tikai 1.8 miljoni īpašnieku.

    Īsti nesaskatu biometriskos sensoru jēgu, kamēr tie ir dārgi un švaki no drošības viedokļa. Galaxy S5 izmēģināšanas laikā pirkstu nospiedumu lasītājs tiešām nespēja pārliecināt ar savu darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma