Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē LG G3 flagmani

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šodien pasauli iepazīstināja ar tik ļoti gaidīto LG G3 viedtālruni, kas ir uzņēmuma plašu popularitāti ieguvušā LG G2 un Learning from you filozofijas pēctecis. Prezentācijas pasākumiem notiekot sešās pilsētās visā pasaulē – Londonā, Ņujorkā, Sanfrancisko, Seulā, Singapūrā un Stambulā – LG G3 vēlas no jauna definēt, kas ir globāls viedtālrunis globāliem klientiem.

    Jaunā G3 būtiskākās iezīmes :

    • 5,5 collu Quad HD ekrāns ar 538ppi, kas nodrošina četrreiz lielāku izšķirtspēju par HD un gandrīz divas reizes lielāku izšķirtspēju par Full HD ekrāniem;
    • 13 megapikseļu OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus) kamera ar revolucionāru Laser Auto Focus funkciju, kas var uzņemt pārsteidzoši asas fotogrāfijas krietni īsākā laika periodā, salīdzinājumā ar parastajām telefonu kamerām;
    • Pulēts, metālisks aizmugures panelis, kas ir viegls un neatstāj pirkstu nospiedumus;
    • Plūstošas arkas forma, kas ļauj ērti turēt viedtālruni vienā rokā, un LG novatoriskais Rear Key dizains
    • Pārveidota grafiskā lietotāja saskarne (GUI)
    LG G3
    LG G3

    Reālistiskā skatīšanās pieredze

    G3 Quad HD ekrāna izstrādi veicinājuši vairāki inovāciju gadi ekrānu tehnoloģiju attīstībā. Pikseļu blīvumam veidojot 538ppi, G3 Quad HD ekrāns uzstāda jaunus skatīšanās standartus, radot attēlus, kas ir asāki un skaidrāki, nekā tradicionālajos viedtālruņu ekrānos.

    LG aprīkojis G3 ar 3000mAh noņemamu akumulatoru un modernām optimizācijas tehnoloģijām, lai vēl vairāk palielinātu akumulatora efektivitāti. Akumulatora katodā, aizstājot metālu ar grafītu, LG inženieri ir spējuši pagarināt G3 akumulatora darbības laiku.

    Vienkārši aizraujoši

    G3 modernā 13MP OIS+ kamera ir radīta, lai ātri un viegli tvertu dzīves īpašos brīžus, kad tie notiek, nevis, kad jūs vēlētos, lai tie notiktu. Tas iespējams, pateicoties G3 Laser Auto Focus sistēmai, kas ir pirmā šāda veida viedtālruņu nozarē. Šī tehnoloģija nodrošina G3 iespēju uzņemt labākos brīžus, pat vājā apgaismojumā, nosakot attālumu starp objektu un kameru, izmantojot lāzera staru. Tāpēc vairs nebūs miglainu bilžu un/vai nenotvertu brīžu, jo jūsu kamera nespēja pietiekami ātri izlemt, uz kuru bērnu spēļu laukumā nepieciešams fokusēties.

    LG ir arī vienkāršojis šo īpašo brīžu uzņemšanas procesu. Tā vietā, lai fokusētos uz objektu priekšskatījuma režīmā un tad piespiestu uzņemšanas pogu, G3 telefonā fokusēšanas sākšana vienlaicīgi piespiedīs arī uzņemšanas pogu. Turklāt G3 2.1MP priekšpuses kamera ieguvusi vairākus jaunus uzlabojumus, tostarp lielāku attēla sensoru un lielāku objektīva diametru, lai nodrošinātu labāku gaismas caurlaidi un skaistākus pašportretus.

    Līdzsvarots un vienkāršots dizains

    G3 plūstošās arkas dizains ar ergonomisko izliekumu un plāno malu profilu nodrošina ērtu satvērienu lietošanai ar vienu roku. G3 turpina ar LG Rear Key dizaina konceptu un piedāvā arī jaunizveidotu ieslēgšanas/izslēgšanas pogu un skaļuma regulēšanas taustiņus, kā arī augstākās kvalitātes materiālus un apdari. G3 tiks piedāvāts piecās brīnišķīgās krāsās – Metāliski melnā, Zīda baltā, Mirdzoši zelta, Mēness violetā un Burgundijas sarkanā.

    Vienkāršotas lietotāja funkcijas

    Viedā klaviatūra: adaptīva tehnoloģija mācās ar katru jūsu rakstīšanas reizi, lai nodrošinātu ātrāku teksta ievadi ar mazāk kļūdām. Viedā klaviatūra samazina teksta ievades kļūdas līdz pat 75%, izsekojot un analizējot rakstīšanas paradumus, un intuitīvi „zinot”, kādu vārdu lietotājs grasās rakstīt. Klaviatūras augstumu un atsevišķus taustiņus arī iespējams pielāgot, lai nodrošinātu vēl ātrāku teksta ievadi.

    Viedais ziņojums: Nodrošina ierosinājumus un ieteikumus, balstoties uz lietotāja uzvedību, telefona izmantošanas paradumiem un atrašanās vietu, lai piedāvātu informāciju, kad tā ir nepieciešama visvairāk. Piemēram, viedais ziņojums var atgādināt par iepriekš atteiktu telefona zvanu. Vai, ja jums ir liels neizmantoto failu vai aplikāciju skaits,  viedais ziņojums piedāvas jums tās izdzēst vai atinstalēt.

    Viedā drošība

    LG G3 piedāvā vairākas modernas drošības funkcijas, tostarp:

    • Knock CodeTM ir unikāls ar savu spēju gan ieslēgt, gan atbloķēt telefonu vienā solī. Lietotājs var izveidot personalizētu kodu, kuru iespējams ievadīt jebkurā ekrāna vietā. Ar G3 lietotājiem būs iespēja izmantot KnockONTM, lai atmodinātu ekrānu un pārbaudītu laiku, kā arī piekļūt tieši sākuma ekrānam ar Knock CodeTM.
    • Content Lock nodrošina personīgo failu drošību un patur tos paslēptus, kad G3 tiek koplietots. Kad G3 tiek pieslēgts datoram, Content Lock liedz failu priekšskatīšanu, saglabājot personīgus datus drošībā.
    • Kill Switch sniedz G3 īpašniekiem iespēju atslēgt savu telefonu attālināti zādzības gadījumā. Kill Switch arī nodrošina iespēju viedtālrunī likvidēt saturu, lai netiktu kompromitēta personīgā informācija.

    LG arī piedāvās vairākus premium klases aksesuārus, lai papildinātu LG G3 lietošanas pieredzi:

    • QuickCircleTM vāciņš: Pieejams piecās krāsās, QuickCircle Case nodrošina vieglu piekļuvi tādām bieži lietotām funkcijām kā zvanu veikšanai, teksta ziņojumu rakstīšanai, mūzikai un kamerai, bez nepieciešamības atvērt vāciņu.
    • LG Tone InfinimTM (HBS-900): Bluetooth austiņas, kas izstrādātas sadarbībā ar Harman/Kardon, nodrošina augstākās kvalitātes audio stilīgā dizainā. Tone Infinim arī nodrošina Name Alert funkciju, lai mutiski paziņotu par zvanītāju pirms atbildēšanas.
    • Bezvadu lādētājs: LG bezvadu lādētājs, kas ir kompakts, saliekams un savienojams ar Qi.

    LG G3 galvenās specifikācijas

    • Čipkopa: Qualcomm Snapdragon™ 801 (līdz pat 2.5GHz Quad-Core)
    • Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat
    • Displejs: 5.5-inch Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
    • Atmiņa: 16/32MB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max)
    • Kamera:  aizmugurējā – 13.0MP ar OIS+ un Laser Auto Focus / priekšējā 2.1MP
    • Akumulators: 3,000mAh (izņemams)
    • Izmēri (G x P x B): 146.3 x 74.6 x 8.9mm
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dinoo
    27.05.2014 21:16

    Gada viedtelefons ,nav vairs šaubu!

    KLF
    27.05.2014 21:30

    Šis ir ražotājs kurš man sāk simpatizēt, G2 jau bija tuvu labam bet G3 ir kā saka tautieši “Cērtama eglīte”
    Ja šajos parametros nav kļūdas un gaizāmas izmaiņas uz leju:
    Atmiņa: 16/32MB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max), tad pēc manām domām G3 ir reāla un PAMATOTA iespēja kļūt un būt par Gada Flagmani
    PS. Ceru ka bērnu kaites būs minimālas ;)

    Rūdis
    27.05.2014 22:23

    Hmm.. šis izskatās pat ļoti glīts. Tieši dizains. Vismaz bildītēs.
    Lieki piebilst, ka QHD ekrāns ir overkill.

    kseo
    27.05.2014 22:23

    kāds reāli var paskaidrot priekškam 2k displejs? satura ta nav priekš viņa.. tās pašas 1080p bildītes aplikācijās vien rādīs… protams līdz optimizēs… bet tad priekškam man tāds telefons tagad? kopumā, jā – riktīgs verķis, par htc un samsungu galvas tiesu pārāks!

    Kursors.lv
    27.05.2014 23:00
    Reply to  kseo

    Šāds displejs labi izskatās reklāmas materiālos un rada vienu papildus iespēju kā reklamēt šo produktu. Salīdzinājums ar Samsung Galaxy S5 un HTC One (M8) nav tik viennozīmīgs. Ir lietas, kur abi pēdējie pārspēj LG G3. Samsung produkts kaut kādā mērā nebīstas slapjuma, bet HTC One (M8) gluži vienkārši ir ar labāku korpusu. Jāsagaida LG G3, lai var patestēt kā dabā darbosies tā uzlabotā saskarne un programmatūras uzlabojumi.

    Jānis Lūsis
    27.05.2014 23:33

    Cik man nācās vairākus mēnešus palietot LG G2 – viens no pēdējā laika labākajiem aparātiem, ko esmu lietojis. Nekādu gļuku, aizķeršanās un iebildumu, turklāt baterija man vilka divas trīs un pat četras dienas. Šis aparāts mani patiesi pārliecināja.

    assasa
    28.05.2014 00:13

    I am in love! Pat uz iphone 5s un htc m8 bija po, bet shii ir shtelle.

    28.05.2014 07:21

    Sakiet, jel, cienījamā kursors.lv administrācija – kad šis LG G3 sasniegs Latvijas platuma grādus? Tikko jau skatījos uz mazo brāli G2, kuru šodien no LMT vēlējos vismaz uz testa laiku paņemt palietot, pēc tam būtu jādomā, ka laikam jau ir vērts šo nākamo kaut kad gaidīt.

    Kursors.lv
    28.05.2014 08:06
    Reply to  Krist2ps

    Jūlijā/augustā LG G3 būtu jābūt Latvijā. Bet es vēl noprecizēšu pieejamības un cenas informāciju.

    TZM
    28.05.2014 09:56

    Sorry, bet es te nesaskatu neko wow. Jā super uber ekrāna izšķirtspēja un ppi no planšetēm iespiesta 5.5 telefonā, bet tā teikt in real world tas nedod neko. Viss pārējais telefonā ir stipri viduvējs un nekas īpašs. (tas par hardwere) Un par software es nespriežu jo tam nav nozīmes.. ”Klaviatūra kas mācās” wow :O Ever herd of swiftkey? :D

    Te kāds jau minēja ka ar 1080p ir labi – pilnīgi piekrītu, manam note3 kura ppi sanāk mazāks nekā citiem 1080p telefoniem (collās ekrāns lielāks, tāpēc), ekrāns izskatās tā, ka tu nespēj iedomāties ko vispār vēl dubultā daudz pikseļu dotu. Nu neko nedod, jau uz 1080p ir tik ļoti daudz aplikāciju, kas nav pielāgotas tādam pikseļu skaitam, kur nu vēl tagad qhd.

    Ehh, biju gaidījis ko vairāk.

    assasa
    28.05.2014 17:12
    Reply to  TZM

    Pamuļķi, tu labak butu palasijis vairak, KO tieši tā klaviere mācās. Gan jau, ka tavs krutais aifons ir krutāks par šo, vai ne, aitiņ?

    KKTK
    28.05.2014 10:37

    Rekur tabuliņā salīdzinājums ar Sony Z2 – http://www.xperiablog.net/2014/05/27/specs-compared-lg-g3-versus-xperia-z2/

    wall
    28.05.2014 11:48

    Tagad atliek cerēt ka LG G2 paliks lētāks pa kādi 50-70 EUR, tad šaubu nav, kuru telefonu pirkt :)

    kseo
    29.05.2014 01:01
    Reply to  wall

    vaine… :D

    LOOK
    28.05.2014 12:38

    Sony Z2 vairākos parametros ir pat labāks. Kaut kā gribas novilkt analoģijas, lai kā neaprīkotu Hyundai tas par Mersi diemžēl nekļūs…

    p.s. G3 korpuss ir totāla vakardiena, plāksnes tipa korpuss dzīvē ir izrādijies daudz ērtāks.

    upe
    28.05.2014 17:16
    Reply to  LOOK

    Faktus studijā. No pirksta izzīdi? ķieģelis nekad nebūs ērtāks par noapaļotiem galiem.

    LOOK
    28.05.2014 19:10

    Es runāju par paralēlām plaknēm (ekrāns un aizmugure). Asi stūri nav nevienam telefonam.

    jan.
    28.05.2014 20:55

    Skaists aparāts. Ja vēl būtu ūdens un putekļu drošs, būtu vispār konfekte. :)

    Reklāma