Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung un Sony netiek līdzi Pebble valkājamo viedierīču apjomiem

    Jaunākie raksti

    Salīdzinoši nelielais uzņēmums Pebble ar savu tāpat saukto viedpulksteni spēj vēl arvien noturēties tirgus līdera pozīcijās, bet Samsung ar visu savu mārketinga cilvēku armiju un milzīgo budžetu tikai ar grūtībām tiek līdzi un iekļūst otrajā vietā. Izpētes uzņēmums Canalys norāda, ka šī gada pirmajā ceturksnī Pebble spējuši iekarot 35% viedpulksteņu tirgu, kamēr Samsung un Sony attiecīgi ieņem 29% un 23% no tirgus.

    Pebble diviem modeļiem Samsung liek pretī veselu Gear nēsājamo viedierīču līniju, kura nākotnē tikai izpletīsies. Sony šajā ziņā ir klusais spēlētājs, kas Smartwatch 2 īsti necenšas par visām varītēm komplektēt kopā ar viedtālruņiem un planšetēm.

    Reklāma

    Tiek paredzēts, ka pēc LG un Motorola viedierīču iznākšanas tiks sašūpota Samsung un Sony tirgus daļa. Pebble būtu uzskatāms par malā stāvētāju, jo šī viedpulksteņa filozofija ir nedaudz piezemētāka, bet nebūt ne sliktāk vērtējama.

    Fitnesa aproces arī sāk ienākt mūsu ikdienā ar Fitbit, Gear Fit un LG produktu līniju.

    210514 Fitbit accounted for nearly half of global wearable band shipments in Q1 2014

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    27.05.2014 12:08

    Manuprāt Pebble ir vienīgais, kurš kaut cik sakarīgu to viedpulksteni ir uztaisījis un veiksmīgi pārdod. Gaidu, kad Pebble savu bateriju izstieps līdz 10-14 dienām un tad sākšu domāt par tādā iegādi.

    27.05.2014 23:37

    ar ko peble ir pārāks par sony un samsung.

    Kursors.lv
    28.05.2014 06:34
    Reply to  juris

    Es personīgi Pebble uzskatu par vairāk nūģiem piemērotu ierīci, tomēr prātā nāk uzreiz divi būtiski plusi: Pebble darbojas gan ar iOS, gan Android ierīcēm un tam ir krietni ilgāka darbība ar vienu uzlādi (Sony SmartWatch 2 gan daudz neatpaliek). Pebble būs labāks arī tīri kā pulkstenis. Savulaik testēju Pebble un ierīce tīri labi patika un jau pavisam drīz plānoju tikt pie sava Pebble Steel. Palūkosim kas tur būs jauns noticis, jo relatīvi nesen < a href="http://www.kursors.lv/2014/03/08/pebble-butiski-uzlabo-savu-android-aplikaciju/">Pebble tika pārstrādāts aplikāciju veikals Android ierīcēm.

    Reklāma