Web Analytics
More
    Reklāma

    GNOME videi būšot jauna paziņojumu izvades sistēma

    Jaunākie raksti

    Kompānijas Red Hat darbinieks un darbvirsmas vides GNOME dizaina komandas loceklis Alans Dejs (Allan Day) rosinājis apspriest jaunās GNOME ziņojumu izvades sistēmas darbību un veidu, kādā paziņojumi tiks izvadīti uz bloķēta ekrāna. Jaunās sistēmas mērķis ir uzlabot sistēmas lietošanas ērtumu, vienlaikus mēģinot lieki netraucēt lietotāja darbības. Gaidāms, ka jaunā sistēma varētu parādīties GNOME 3.14.

    expanded-banners-dissect

    Reklāma

     

    Jaunais paziņojumu lauks ļaus izvadīt paziņojumu blokus, kas sagrupēti  pēc tipiem un paziņojumu laika. Mainījies arī paziņojumu lauka darbības princips: novietojot peles kursoru ekrāna apakšējā malā, paziņojumu lauks neatveras, bet tikkai attēlo, ka ir bijuši paziņojumi. Lai to atvērtu, nepieciešams peles klikšķis.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=C4TzqY0Ct90]

    Bloķēta ekrāna gadījumā uz ekrāna parādīsies paziņojumi, kas saņemti lietotāja prombūtnes laikā.

    lock-screen

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.06.2014 08:04

    jā un tad bloķētā ekrānā kāds atsūta paziņojumu: Hei, rekur tava jaunā parole :) un visi kas tajā brīdī skatās uz ekrānu to piefiksē… no drošības viedokļa pavisam slikti… un tā pat var nebūt parole, bet sensitīva informācija ko mūsdienās ļoti daudzu pārsūta izmantojot nepareizus datu nesējus.

    Reklāma