Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radītās infy.me aplikācijas ambīcijas ir mainīt ierasto formu, kādā sazinās biznesa vidē

    Jaunākie raksti

    Šodien, 18. jūnijā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā “Gaismas pils” uzņēmēji iepazina ar jaunu aplikāciju vizītkaršu pārvaldīšanai un biznesa kontaktu veidošanai infy.me. Tas ir pirmais asistents viedtālrunī, kas lietotāja vietā pilnībā pārvalda papīra vizītkartes un automātiski saglabā visus kontaktus mākonī. Infy.me lietotāji var izsekot vizītkaršu vēsturei un izplatīšanas ceļam. Tagad ikviens zinās, kad, kur, cikos un ar ko viņš ir apmainījies ar vizītkartēm un vai tā ir pārsūtīta kādam citam. Lai sāktu lietot infy.me, ir jāatver www.infy.me lapa un tur jāaugšupielādē savas vizītkartes attēls. Aplikāciju viedtālrunī varēs bez maksas lejupielādēt no 23. jūnija App Store un Google Play veikalā.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UH6VXQtEeIA]

    Reklāma

    “Infy.me ambīcijas ir mainīt ierasto formu, kādā sazinās biznesa vidē. Mēs nevis atsakāmies no vizītkartēm, bet vēlamies panākt, ka katrai no tām ir dublikāts mākonī. Lai biznesa kontaktu veidošana būtu ērta, pārskatāma un maksimāli ekonomētu laiku. Jau tagad ar infy.me kabatā var pārnēsāt vairāk nekā 1000 vizītkaršu. Ja tālrunis pazūd, tām var piekļūt no jebkuras citas ierīces. Savukārt, ja lietotājam mainās tālruņa numurs, e-pasts vai amats, viņam tikai jāizmaina informācija sistēmā un visi, kuriem ir šī cilvēka digitālā vizītkarte, to uzreiz uzzinās,” infy.me iespējas atklāj rīka izstrādātājs Oskars Putniņš.

    screen_shot_2 screen_shot_1 screen_shot_3

    infy.me lietotājs nenonāks situācijā, ka svarīgā biznesa pasākumā beidzas vizītkartes. Tās potenciālie klienti vai partneri varēs saņemt digitāli e-pastā, infy.me sistēmā vai SMS. Katrai vizītkartei ir arī QR kods, kuru noskenējot kontakti saglabājas telefonā un kuru var izvietot jebkurā biznesam svarīgā vietā, piemēram, uz auto, ieejas durvīm uzņēmumā, uz zīmola apģērbiem, dizaina priekšmetiem u. tml.

    “Lai Latvija pārsteigtu pasauli ar elpu aizraujošu biznesu, nepieciešami daži priekšnoteikumi – negaidītas inovatīvas idejas ar biznesa potenciālu, kuru vidū jābūt arī “lielajam lomam”. Jārada apstākļi, lai šīs idejas ieraudzītu dienas gaismu un lai “lielais loms” būtu to vidū. Visbeidzot, lai tām būtu iespējas augt un nokļūt līdz potenciālo atbalstītāju prātam un makam un vēlāk arī līdz pircējam,” infy.me komentē RTU MBA inovāciju programmas direktors Modris Ozoliņš. “Oskars Putniņš ir absolvējis RTU starptautisko MBA programmu “Inovācijas un uzņēmējdarbība”, kuras misija ir palīdzēt rasties un attīstīties inovatīvām idejām. Studijās radīti vairāki simti interesantu biznesa ideju. Oskars ir autors vairākām no tām. Jācer, ka infy.me būs to vidū, kas patiks gan potenciālajiem lietotājiem, gan investoriem!”

    Ideja par infy.me radās, komandai piedaloties profesionālajās konferencēs ārzemēs, kurās tika saņemts daudz vizītkaršu. Esošie rīki vizītkaršu organizēšanai nebija pilnvērtīgi, tāpēc puiši izstrādāja savu aplikāciju, kas ļauj ērti pārvaldīt vizītkartes, pārskatīt to vēsturi un kontaktus saglabāt nevis manuāli, bet automātiski.

    infy.me komanda ir saņēmusi atbalstu no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA), līdzfinansējumu no JIC Biznesa inkubatora un ir atrasti arī “biznesa eņģeļi” jeb investori. “Uzņēmums infy.me jau pierādījis savu mērķtiecību, piedaloties vairākās LIAA organizētajās jauno uzņēmēju aktivitātēs. Uzņēmība un jaunrade liecina, ka infy.me ir uz pareizā ceļa, un cerams drīzumā viņi gūs panākumus Latvijas un iespējams pat Eiropas informācijas tehnoloģiju jomā,” uzsver Andris Ozols, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma