Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings neglīto viedpulksteņu problēmu risina ar “parasta” pulksteņa dizaina ierīci

    Jaunākie raksti

    Pat ja mūsdienīgās fitnesa aproces un viedpulksteņi kaut kādā mērā ir funkcionāli noderīgas ierīces, vizuāli šie produkti spēj piesaistīt vien nūģu uzmanību. Rokaspulksteņu gadsimtiem slīpētajiem dizainiem pagaidām nespēj līdzināties teju neviens no modīgajiem viedpulksteņiem. Tie cenšas arī vizuāli būt moderni un vairumā gadījumu rezultāts atgādina nenopietnas rotaļlietas paskata ierīci.

    Franču elektronikas izstrādātājs Withings, kas iepriekš zināms kā viedo svaru un aktivitāšu trekera izstrādātājs, prezentējis Activité – klasiska laikrāža paskata aktivitāšu trekeri. Pa gabalu šī franču dizainētā un Šveicē ražotā ierīce izskatās pēc analoga rokaspulksteņa, tomēr zem izturīgā safīra stikliņa slēpjas mūsdienīga elektronika. Withings Activité ir aprīkots ar akselerometru un tas ļauj uzskaitīt valkātāja noieto soļu skaitu un pat miega ciešumu, lai vispareizākajā momentā viegli ievibrējoties spētu uzmodināt. Uz pulksteņa ciparnīcas novietots mazāks analogs rādītājs, kas spēj attēlot informāciju par lietotāja aktivitāšu progresu. Skalā no 0 līdz 100 varēsim apskatīt kā mums ir veicies ar nepieciešamo ikdienas soļu noiešanu vai kaloriju nodedzināšanu. Pulkstenis spēj savienoties ar Withings Health Mate mobilo aplikāciju un ražotājs sola, ka ierīce izmanto standarta pulksteņu bateriju un ar vienu uzlādi spēs darboties pat gadu ilgi. Izklausās pasakaini ņemot vērā, ka tipisks viedpulkstenis ir jāuzlādē ik pēc dažām dienām. Ierīcei būs pieejama ādas un plastmasas siksniņa, ko izmantot peldoties.

    Reklāma

    Withings mārketinga vadītājs Žuljēns De Promons (Julien De Preaumont) norāda, ka uzņēmuma galvenā misija ar produktiem pozitīvi ietekmēt to lietotāju veselību. Lai to paveiktu nepieciešams radīt ierīces, kuras cilvēki lietos ilgstoši. Tieši tāpēc Activité ir veidots kā klasisks laikrādis. Jaunais produkts būs pieejams melnā vai sudraba krāsā jau šoruden un maksās 390 ASV dolārus.

    1.Withings_Activit__flagship_close-up

    Withings Health Mate mobilā aplikācija
    Withings Health Mate mobilā aplikācija
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    24.06.2014 20:42

    Neglīto viedpulksteņu problēma… Kas tas ir!? Kāpēc tāds pārspīlējums un absolutizēšana!? Un vai tiešām tad, ja vēlies pateikt kaut ko labu par kādu lietu, ir, atvainojiet par rupjību, jāapdirš kāda cita? Tas, starp citu, ir ļoti slikts stils un drīzāk liecina par rakstītāja neaudzinātību un sliktām manierēm. Esmu redzējis diezgan daudz un dažādus viedpulksteņus gan internetā, gan drukātajos izdevumos, gan veikalu plauktos un lietotājiem uz rokas un nepavisam nevaru piekrist šādam kategoriskam negatīvismam. Daudzi no tiem ir visnotaļ simpātiski un pat eleganti, un to dizains pavisam noteikti atbilst laikmetam, kurā dzīvojam. Cita lieta, ka Withings askētiskā elegance, kurā atspoguļojas gadu simteņos pārbaudīti dizaina risinājumi, nes sevī nepārprotamu aristokrātisma un izcilības zīmi. Un tikpat nepārprotami skaidrs ir arī tas, ka šādu ierīci diez vai kāds liks uz rokas, ja piedalīsies triatlonā vai dosies uz trasi, kur pa gaisu lido biezi putekļi un dubļi un jāiztur teju vai pārcilvēciskas slodzes. Tas būt apmēram tas pats, Ja Pelnrušķīte balles kleitā un kristāla kurpītēs dotos kūti mēzt vai ar Rolls-Royce, Bentley vai Mercedes limuzīnu doties Dakāras rallijā. Katrai lietai ir sava vieta, savs lietojums un savs lietotājs. Sava vieta un lietotājs ir Withings askētiski elegantajām klasiskā stilā veidotajām ierīcēm un sava vieta un lietotājs… Read more »

    F
    24.06.2014 21:04

    Imant,
    Varbūt vari padalīties ar kādu no simpātisko un eleganto viedpulksteņu modeļiem?
    Nevienu skaistāku par šo neesmu redzējis.

    UOsis
    27.06.2014 16:30
    Reklāma