Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sadarbībā ar Udacity piedāvā bezmaksas Android programmēšanas kursu

    Jaunākie raksti

    Google sadarbībā ar populāro tiešsaistes apmācību servisu Udacity sāk piedāvāt jaunu kursu: Developing Android Apps: Android Fundamentals. Pie kursa izstrādes piedalījušies pieredzējuši Google darbinieki (Reto Meier, Dan Galpin un Katherine Kuan) un tas noderēs ikvienam, kas vēlas ātri apgūt Android aplikāciju izstrādes pamatus. Lai varētu veiksmīgi piedalīties kursos, būs noderīgas iepriekšējas programmēšanas zināšanas. Pie reizes vēlos rekomendēt arī noderīgu rakstu sēriju, kas skaidro kā izveidot savu pirmo Android aplikāciju.

    Kurss ar papildus materiāliem (video, testiem un forumiem) pieejams par velti izvēloties “View Coursware” sadaļu. Ja ir vajadzība pēc palīdzības, tad kursa pasniedzēji to piedāvās kā maksas pakalpojumu, kas maksā 150 ASV dolārus mēnesī.

    Reklāma

    Google jūnijā beigās prezentēja pieejamo (lēto) Android One ierīču iniciatīvu, Android Auto un Android TV produktus, un, lai tie būtu veiksmīgi, nepieciešamas aplikācijas, kas uz tiem darbosies. Bez tam, pavisam nesen arī Apple prezentēja savu jauno programmēšanas valodu Swift un cīnīsies par izstrādātāju interesi. Šajā sakarā vēlos ieteikt izlasīt lielisko Wired rakstu par šo jauno programmēšanas valodu.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=LfVBFFoy9Y0]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žīīīžīī
    20.07.2014 18:14

    vasarā būs ko pamācīties :)

    Reklāma