Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Wear (pagaidām) dumjākā aplikācija – failu pārlūks

    Jaunākie raksti

    Android Wear uzskatāma par vēl ļoti jaunu platformu, it īpaši, kad paskatāmies aplikāciju veikalā. Lielākais izaicinājums izstrādātājiem ir nelielais skārienekrāns, kurā ir jāietilpina vizuālā informācija un arī kāda iespēja ar pirksta skārienu ietekmēt ekrānā redzamo vai viedtālrunī uzstādīto aplikāciju. File Manager for Android Wear idejiski ir varbūt pat pieņemama aplikācija, kas neizskatās diez ko pielietojama ikdienā.

    Kā jau tas Android Wear aplikāciju gadījumā ir noteikts, tad nelielais failu pārlūks tiek uzstādīts kā telefonā, tā arī Android Wear pulkstenī. Pārlūks pieļauj datņu sūtīšanu šurpu – turpu starp pulksteni un viedtālruni, un pat varēsi pulksteņa miniatūrajā ekrānā pētīt fotogrāfijas vai teksta dokumentus. File Manager for Android Wear funkcionalitāti pamatīgi grauj sīciņās podziņas un pēc video noskatīšanās paliek zināma vilšanās sajūta, kas ir vismaz 2.86 eiro vērta.

    Reklāma

    Varam gaidīt, ka Android Wear platformai nāksies izslimot visas tās pašas slimība, ko redzējām agrīnās Android versijās ar tūkstošiem nekam nederīgu aplikāciju. Vismaz iepriekš izstrādātāji par šīm šausmām kaunējās prasīt naudu…

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=80BgqiJ7eE0]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    23.07.2014 16:35

    Un, dikti liela nepieciešamība pēc tā visa? Varētu padomāt, ka dikti tāls ceļš līdz manai kabatai pēc tālruņa… interesanti, kā gan es agrāk bez tā visa dzīvoju?

    23.07.2014 16:55

    Win phone vajadzēja vairākus gadus, lai līdz tādai aplikācijai vispār tiktu :D Arī man šobrīd ”’viedpulksteņi’ šķiet lieki, nezinu, kam jānotiek, lai tas mainītos. Varbūt balss vadība ar latviešu valodu, kas nekad nenotiks.

    Reklāma