Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk “iečekošanās” ar Swarm, Foursquare kļūst par kafejnīcu meklētāju

    Jaunākie raksti

    No šodienas varam sākt gaidīt Foursquare jauninājumu, kas piepildīs maijā dotos solījumus – par “iečekošanos” atbildēs aplikācija Swarm, kamēr Foursquare kļūs par meklēšanas rīku, kas balstās uz agrākiem lietotāja paradumiem un apmeklētajām vietām.

    Swarm kādu mirkli bija tikai draugu meklētājs, kas uzrādīja viņu pašreizējās atrašanās vietas. Aplikācija darbojās kā kopīgu tikšanās vietu meklētājs un norādītājs. Ja jau šobrīd esi Foursquare lietotājs, Swarm tiksi iekšā ar esošajiem Foursquare pieteikšanās datiem.

    Reklāma

    Foursquare drīzumā piedzīvos pamatīgas izskata un funkciju izmaiņas, kļūstot par personalizētu apkārt esošo vietu meklētāju. Ieguvēji būs tie, kuri jau Foursquare kādu laiku lietojuši, lai tagad aplikācija varētu ieteikt tuvumā esošo kafejnīcu vai kādu citu interesantu, apmeklēšanas vērtu vietu.

    Foursquare saņēmis arī jaunu logo, ko pats uzņēmums raksturo kā sajaukumu starp ierasto adatu kartē un kāda vēl nezināma supervaroņa emblēmu. Swarm vari jau ielādēt no Google Play veikala, bet Foursquare jaunā versija gaidāma pavisam drīz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    24.07.2014 19:39

    Sačakarēja labu servisu. Ja jau varēju atmest Twitter, tagad piespiedīšu sevi atmest arī šo.

    MotoG
    27.07.2014 22:36

    Atinstalēju jauno un atgriezos pie iepriekšējās Foursquare versijas un čekojos iekšā kā parasti ^.^

    Reklāma