Web Analytics
More
    Reklāma

    Tapet aplikācija veidos ekrāntapetes un lieki netērēs enerģiju

    Jaunākie raksti

    Kur tie laiki, kad visu nedēļas pusdienu naudu iztērēja dažu zvanu toņu un bildīšu ielādei tik modernajā krāsainajā telefonā. Mūsdienās ar tādām darbībām pārsteigt nevienu neizdosies, bet paša priekam censties bieži vien ir slinkums. Nereti sastopam dažādas aplikācijas fona attēlu nomaiņai, bet tās vismaz manā viedtālrunī neiedzīvojas.

    Ar Tapet ir drusku cits stāsts. Lai arī pagaidām Tapet ir beta stadijā, tomēr aplikācijas iespējas ir galvu reibinošas. Aplikācija pamainīs viedtālruņa ekrāna izskatu ik 15 minūtes līdz pat maiņai vienreiz nedēļā. Turklāt izstrādātājs parūpējies arī par tā saucamo parallax efektu. Tiek solīts teorētiski bezgalīgs ekrāntapešu skaits.

    Reklāma

    Tapet piedāvāto iespēju klāsts ir tik plašs, ka nonākam pie loģiska jautājuma – kā tad būs ar akumulatoru? Tapet nepiedāvā dzīvās ekrāntapetes (live wallpaper) un aplikācija maksimāli maz noslogos procesoru. Tiek solīts, ka tās darbību fonā vispār nevarēs izjust. Tā kā aplikācija ir beta stadijā, tad tā var uz dažiem viedtālruņiem nestrādāt un problēmas būs arī planšetdatoru lietotājiem.

    Saite uz Play veikalu atrodama pie Avota nedaudz zemāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma