Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle Thomas Was Alone tagad arī Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Kurš gan varēja iedomāties, ka lēkājošs taisnstūris spēs tik ļoti aizraut publiku jau vairāku gadu garumā un piedzīvot iznākšanu uz vairākām spēļu platformām? Thomas Was Alone spēle tagad pieejama arī Android lietotājiem, lai tie varētu izbaudīt neierasti aizraujoši minimālisma stilā ieturētu spēli.

    Thomas Was Alone iznāca 2010. gadā kā kārtējā Flash bāzētā spēle. Tā ātri iekaroja spēlētāju cieņu un īsā laikā ieguva Microsoft Windows un Mac versijas. Spēle pieejama arī PlayStation 3 un Vita lietotājiem. Pēdējie spēlei pievienojas Android viedtālruņu un planšetdatoru īpašnieki.

    Reklāma

    Taisnstūris Tomass spēs aizraut katru, kurš izmēģinājis spēkus šajā spēlē. Spēlē ir 100+20 līmeņi, kuru iziešanai nāksies paļauties uz loģiku un veselo saprātu.

    Diemžēl spēles cena 3.14 eiro ir diezgan augsta, bet spēles cienītāji to noteikti var atļauties. Google Play veikala adrese norādīta pie Avota.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=Yts5gbBEyeQ]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    28.07.2014 12:07

    Es esmu minimālists, bet šāda tipa štrunti kretinē. Iemācījies kāds students uztaisīt 90. gadu līmeņa mēslu, un davai dragāt.

    Piu
    28.07.2014 12:18
    Reply to  mankulito

    Haters gonna hate! :D
    Šī spēle (un citas kluču spēles) uzskatāmi parāda, ka laba spēle nav kruta grafika, bet labs gameplay

    28.07.2014 12:43
    Reply to  Piu

    būs labi, hipster, neviens neheito.

    Reklāma