Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone veikalā parādās Live Lock Screen aplikācija

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft pēdējā laikā pieturās pie principa – apsolījām un izdarījām. Tas pilnā mērā attiecināms uz viņu politiku saistībā ar dažādām WP paredzētām aplikācijām. Nupat Windows Phone aplikāciju veikalā nonākusi Live Lock Screen aplikācija. Aplikācija var tikt uzstādīta viedtālruņiem ar WP 8.1 operētājsistēmu un operatīvo atmiņu sākot ar 512 MB.

    Aplikācija piedāvā tās lietotājam sešus dažādus tālruņa bloķēšanas ekrāna dizainus, kuros tiek izmantota animācija un atainots pulkstenis, datums un paziņojumi. Lietotājs pats var izvēlēties fona attēlu no savas kolekcijas, vai arī to automātiski piedāvā meklētājs Bing.

    Reklāma

    Aplikācija ir bezmaksas un lejupielādējama no Windows Phone veikala. Jāteic gan, ka pagaidām tā pilnībā atbilst savam beta statusam, jo tās darbībā ir novērojami zināmi trūkumi un viedtālruņos ar 512 MB operatīvo atmiņu aplikācija nedaudz bremzē. Tāpēc iespējams ir vērts pagaidīt stabilo aplikācijas versiju, kura būs optimizēta arī nelielam operatīvās atmiņas apjomam.

    lls_1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    28.07.2014 12:32

    Lietoju nedēļu uz wp8.1 un esmu sajūsmā. Kaut kas jauns lock screen dizainā. Strādā korekti pagaidām un nav manāmu gļuku

    Kaspars
    28.07.2014 13:10

    Eu, bet kāpēc lock screen aplikācijai vajag tik daudz RAM?
    Tad jājautā, vai šis nesāks bezjēgā arī bateriju rīt..?

    btw, lietoju Lock MIX aplikāciju (arī bezmaksas) un esmu apmierināts
    gadās, ka bing bilde nenomainās kādu dienu, visādi citādi ok

    Reklāma