Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry pievieno sev datu drošības līderi Secusmart

    Jaunākie raksti

    Vienīgais, kas BlackBerry vēl nedaudz tur virs ūdens ir drošības risinājumi, kādus nepiedāvā neviena cita mobilā operētājsistēma. BlackBerry drošības samita laikā tika paziņots, ka BlackBerry ir iegādājies Secusmart GmbH, kas tiek uzskatīts par līderi balss saziņas un datu drošības risinājumos. Secusmart GmbH izveidotos drošības risinājumus lieto valdību līmenī, pat Vācijas kanclere Angela Merkele izmanto Secusmart GmbH risinājumus.

    BlackBerry uzsver, ka apvienošanās vēlreiz apstiprina uzņēmuma prioritāti nr.1, kas vēl arvien ir un būs drošība. Nav zināmi nekādi citi darījuma aspekti, bet Secusmart ir BlackBerry partneris jau kopš 2009. gada.

    Reklāma

    Tiek arī norādīts, ka BlackBerry ir īstens cīnītāja milzu korporāciju un valdību līmenī. BlackBerry lieto visas G7 valdību institūcijas, 16 no 20 G20 valdībām, 10 no 10 lielākajiem farmācijas uzņēmumiem, kā arī autoražotājiem. Tāpat bez BlackBerry ikdienā neiztiek pieci lielākie naftas pārstrādātāji. Izklausās jau labi, bet privātpersonas dod priekšroku modernākām spēļmantām, ko piedāvā Apple un Android ierīču ražotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma