Web Analytics
More
    Reklāma

    LG uzsāk pasaules pirmā 105 collu 21:9 izliektā ULTRA HD televizora tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) 105 collu izliektais ULTRA HD televizors, kas pirmo reizi tika prezentēts janvārī notikušajā CES izstādē, šonedēļ Dienvidkorejā kļuvis pieejams iepriekšējai pasūtīšanai. Ar vairāk nekā 11 miljonu pikseļu (5120×2160) izšķirtspēju un platekrāna 21:9 formātu, LG televizora modelis 105UC9 nodrošina patiesi padziļinātu skatīšanās pieredzi.

    LG izliektā ULTRA HD televizora un platekrāna 21:9 formāta LCD ekrāns nodrošina 11 miljonus pikseļu, kas ir piecas reizes vairāk nekā Full HD televizoros. Pateicoties tik augstam pikseļu blīvumam, attēla asums un skaidrība ir pacelti pilnīgi jaunā līmenī. Augstākās klases attēla kvalitāte tiek nodrošināta ar LG True 4K Engine Pro un IPS 4K paneļiem. True 4K Engine Pro likvidē vizuālos kropļojumus un var paaugstināt zemākas izšķirtspējas saturu tuvu Ultra HD kvalitātei, bet IPS 4K paneļi nodrošina konsekventu kontrastu, bagātīgas krāsas un platu skatīšanās leņķi.

    Reklāma

    „LG 105 collu 21:9 izliektā ULTRA HD televizora vīzija bija dzīvojamā istabā ievest kinoteātri,” norāda LG Home Entertainment Co. televīzijas ražošanas struktūrvienības viceprezidents un vadītājs Inkjū Lī (In-kyu Lee). „Piedāvājot 5K platekrānu un 7.2 kanālu skaļruņu sistēmu, 105UC9 šobrīd ir LG vissatriecošākais ULTRA HD televizors.”

    LG televizors arī nodrošina augstas kvalitātes skaņu ar iebūvēto 7.2 kanālu, 150W skaņas sistēmu. Izmantojot LG ULTRA Surround konceptu un izstrādē sadarbojoties ar augstākās klases produktu ražotāju Harman Kardon, skaļruņi rada spēcīgu un bagātīgu audio pieredzi. Vairāku kanālu sistēma papildina televizora 21:9 platekrānu ar skaņas veiktspēju, kas līdzvērtīga īstam kinoteātrim.

    Izmantojot tādu pašu ekrāna formātu kā Holivudas filmās, 105UC9 modeļa 21:9 platekrāns atdarina kinoteātra pieredzi mājās. Turklāt, skatoties programmas 16:9 formātā, neizmantotā ekrāna daļa malās var demonstrēt papildu programmas informāciju.

    105UC9 nodrošina arī vienreizēju lietotāju pieredzi ar LG Smart+TV, kas balstīts uz intuitīvo webOS platformu. LG webOS vieglā lietošana padara satura meklēšanu un aplūkošanu, savienošanu ar citām ierīcēm un pat sākotnējo uzstādīšanas procesu neiedomājami vienkāršu. Apvienojot Film Patterned Retarder (FPR) 3D tehnoloģiju ar ārkārtīgi augstu attēlu izšķirtspēju, LG 4K 3D+ funkcija piedāvā neuzbāzīgu un neatvairāmu 3D skatīšanās pieredzi. Turklāt, pateicoties 4K 3D Upscaler funkcijai, SD, HD un Full HD saturs tiek pārvērsts kristāli dzidrā, tuvu Ultra HD saturā.

    LG 105UC9 tiks plaši piedāvāts citos tirgos sākot ar ceturto ceturksni. Par cenām un precīziem pieejamības datumiem konkrētajos tirgos tiks paziņots atsevišķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    02.08.2014 18:46

    Šie PR raksti ir pilnībā nelasāmi. Būtu absolūti pieticis ar bildi, cenu un izšķirtspēju. Pārējais teksts ir lielāka ūdensliešana kā mani domraksti astotajā klasē.

    02.08.2014 18:53

    Jā, es cenšos pēc iespējas nesāpīgāk publicēt tikai tās preses relīzes, kurās ir kaut cik noderīga informācija. Padomā par to kādas relīzes paliek “aiz borta” :)

    Reklāma