Web Analytics
More
    Reklāma

    draugiem.lv tagad var publicēt (darba sludinājumu) vizītkartes

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni divām nedēļām pamanīju, ka Latvijas oranžākais sociālais tīkls draugiem.lv ir palaidis jaunu projektu – draugiem.lv vizītkartes. Ideja man šķita interesanta un šodien beidzot radu iespēju papētīt šo jaunumu sīkāk. Labprāt par to vēlos painformēt arī jūs.

    Draugiem.lv vizītkartes ir uzticamākā vieta, kur satiekas meistari un speciālisti ar saviem klientiem. Tu vari izveidot savu vizītkarti vai pat vairākas, piesaistīt to reģionam, kurā darbojies, savukārt visiem citiem tas ir ērtākais un drošākais veids kā atrast savu meistaru.

    Reklāma

    Projekta ideja ir vienkārša. Ikviens sociālā tīkla lietotājs var izveidot savu vizītkarti, kurā jānorāda informācija par sevi, kā arī specialitāti (ko tu proti?) un kontaktinformāciju. Principā tie ir darba sludinājumi, kas šoreiz paslēpti zem “vizītkartes” nosaukuma.

    draugiem.lv vizītkartes veidošana
    draugiem.lv vizītkartes veidošana

    Pēc tam šīs vizītkartes tiek publicētas kopējā katalogā, kur tās var meklēt pēc specialitātēm, piemēram, “santehniķis” vai “kāzu fotogrāfs“. Personīgi man prasītos pēc kategoriju saraksta, bet jebkurā gadījumā vajadzīgo var atrast arī meklētājā. Ja mēs meklējam kāda konkrēta darba veicēju, tad taču zināsim ko meklēt. Piemēram, meklējot pēc kāzu fotogrāfiem, raksta tapšanas brīdī redzēju 16 fotogrāfu vizītkartes. Tas jau ir pietiekami daudz.

    2014-08-05_0927
    Pameklēsim kāzu fotogrāfus

    Ja atveram kādu vizītkarti, redzēsim darba veicēja aprakstu, atrašanās vietu un kontaktinformāciju. Mēs uzreiz varam nosūtīt ziņu šim darba rūķim, kā arī vizītkarti pievienot izlasei, lai to varētu vēlāk vienkārši atrast. Turpat blakus arī saite uz vizītkarti, lai varam nosūtīt draugiem un paziņām. Tāpat ir iespēja pievienot komentārus, kas noderēs, lai aprakstītu kā konkrētais darbinieks veic savu darbu. No sevis var piezīmēt, ka Artūrs Romanovskis ir lielisks kāzu fotogrāfs! :)

    2014-08-05_0928
    O, atradām vienu fotogrāfu. Palūkosim ko viņš piedāvā

    Cik daudzi no jums jau bija pamanījuši šo draugiem.lv sadaļu? Es pieņemu, ka ne visi. Lai arī saite uz Vizītkartēm ir izvietota draugiem.lv profila lapā, tomēr, ja es par šo jaunumu nebūtu uzzinājis Twitterī, diez vai pamanītu. Savā ziņā šī vizītkaršu sadaļa konkurē ar draugiem.lv sludinājumu portālu Zip.lv, kas pa sešiem gadiem tā arī nav spējis izveidot vērā ņemamu konkurenci Latvijas lielākajam sludinājumu portālam SS.LV. Vismaz man SS.LV šķiet loģiskā pirmā dažāda veida sludinājumu meklēšanas vieta. Kur tu publicē un meklē sludinājumus?

    Vai tu jau iemēģināji draugiem.lv vizītkartes un padevi par tām ziņu saviem draugiem/radiem/paziņām, kam tas var noderēt, lai iegūtu jaunus klientus? Varbūt tas var noderēt pašam?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma