Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble viedpulkstenis tagad trīs jaunās košās krāsās

    Jaunākie raksti

    Pebble viedpulksteņa radītājiem ir jāpasniedz ordenis par to, ka pirmie izdomāja kā izveidot viedpulksteni, kas patiešām darbojas un ko negribēsies izmest pēc dažu nedēļu mocīšanās. Tirgus izpētes uzņēmums Canalys pat ir izpētījis, ka šī gada sākumā lielākā daļa visā pasaulē pārdoto viedpulksteņu ir tieši Pebble. Man jau testējot iepatikās pirmās paaudzes plastmasīgas un viegli nūģīgais Pebble, taču pats sev sarūpēju (labi, sieva uzdāvināja dzimšanas dienā) otrās paaudzes krietni gaumīgāko metāla Pebble Steel. No šī gadžeta nešķiros ne dienu jau pāris mēnešus un kopumā ar to esmu ļoti apmierināts. Jā, piekrītu, prasās reālo lietošanas pieredzi atspoguļojošs apskats. Centīšos tādu sagatavot.

    2014-08-06_22032

    Reklāma

    2014-08-06_2203

    Šodien Pebble paziņoja par trīs jaunām košām krāsām oriģinālajam (plastmasīgajam) Pebble viedpulkstenim. Sākotnēji Pebble bija pieejams melnā, pelēkā, baltā, oranžā un sarkanā krāsā, taču tagad klāt ir nākušas īpaši košās gaiši zilā, zaļā un rozā krāsas. Pebble saka, ka šo krāsu idejas sakne meklējama pirms vairākiem gadiem, kad Kickstarter kampaņā notika balsošana par vēlamajām krāsām. Toreiz cilvēki visvairāk sabalsoja par pelēko un oranžo krāsu, taču tagad ir pienākusi kārta kam košākam. Pulksteņiem standarta komplektācijā ir iekļauta arī attiecīgās krāsas silikona siksniņa, taču to var nomainīt pret jebkuru citu 22 mm siksniņu. Košie Pebble maksā tieši tik pat cik vecie – 150 ASV dolārus. Ņem gan vērā, ka šie košie Pebble būs saražoti ierobežotā skaitā, tāpēc pasteidzies un veic pirkumu jau šodien!

    Pebble radītāji uz saviem lauru krāvumiem nav aizsnaudušies un nemitīgi uzlabo Pebble programmatūr, kā arī rada jaunas aplikācijas un ciparnīcu dizainus (watchfaces). Pavisam nesen ziņoju, ka Pebble tagad prot sadarboties ar Misfit un Endomondo fitnesa aplikācijām.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-0cOpn7vA7Y]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma