Web Analytics
More
    Reklāma

    Budžeta klases Nokia Lumia 530 Dual SIM būs pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    No septembra Latvijā būs pieejams jauns budžeta klases viedtālrunis Nokia Lumia 530 Dual SIM ar īpaši augstu veiktspēju un zemo cenu viedtālruņiem līdz šim vēl nebijušām iespējām. Nokia Lumia 530 Dual SIM budžeta klases viedtālrunis sniedz iespēju izmantot divas SIM kartes vienlaicīgi un tas būs piemērots gan prasīgiem, jau pieredzējušiem lietotājiem, gan viedtālruņu iesācējiem.

    Nokia Lumia 530 Dual SIM ir iepriekš augsti novērtētā budžeta klases viedtālruņa Nokia Lumia 520 sērijas turpinātājs ar papildu iespējām. Viedtālrunim ir 3G atbalsts, Windows Phone 8.1 operētājsistēma, 4 collu LCD ekrāns un 5 megapikseļu kamera. Iebūvētā kamera sniedz iespēju uzņemt augstas kvalitātes attēlus un pēc tam tos apstrādāt, izmantojot kādu no pieejamajām foto un video apstrādnes lietotnēm, piemēram, Creative Studio.

    Reklāma

    Ātru un stabilu darbību, sērfojot internetā, izmantojot apjomīgas lietotnes, spēlējot spēles vai lietojot Microsoft Office pakalpojumus, nodrošina četrkodolu Snapdragon procesors. Nokia Lumia 530 Dual SIM ir 4GB iebūvētā atmiņa un, atšķirībā no iepriekšējiem 5. sērijas Nokia Lumia viedtālruņiem, to ir iespējams palielināt līdz 128 GB, pievienojot microSD atmiņas karti.

    Jaunā Windows Phone 8.1 operētājsistēma Nokia Lumia 530 Dual SIM budžeta klases viedtālrunim sniedz augstākas klases ierīču iespējas – ātru piekļuvi darbības centram un paziņojumiem, personalizētu sākuma ekrāna uzstādīšanu, kā arī Word Flow tastatūru vēl ātrākai rakstīšanai. Viedtālrunī, uzlabotajā Windows Phone Store arī pieejamas dažādas populāras lietotnes, kā piemēram, Whatsapp, Instagram, Skype, Facebook un daudzas citas. Bez maksas, kā arī bez interneta savienojuma, Nokia Lumia 530 Dual SIM ir iespējams izmantot arī HERE navigācijas sistēmas piedāvātās iespējas.

    Viedtālrunis ir personalizējams, izmantojot viegli maināmos dažādas krāsas vāciņus, kas ļauj pieskaņot savu viedtālruni dažādiem dzīves apstākļiem vai noskaņojumam.

    Nokia Lumia 530 Dual SIM aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 115 EUR. Tas koši oranžā, klasiski melnā un baltā krāsā nopērkams lielāko mobilo sakaru operatoru veikalos un citās mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=T663YbyHzDY]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viesis
    07.08.2014 18:12

    Spriežot pēc tehniskajiem datiem šis modelis īpaši neatšķiras no 520. (http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_Lumia_series) Taču tik ērtā kameras slēdža poga gan noņemta, kāpēc tā?

    08.08.2014 08:30

    Ieinteresēja. Nolēmu pačekot cik reāla būt pāreja no Android vai iOS uz Windows. Principā, gandrīz visas man būtiskās aplikācijas tagad Windows jau ir pieejamas. Vienīgais izņēmums ir Soundcloud, bet to droši vien var lietot webiskā versijā. Vēl trūkst kaut kādas sīkās aplikācijas, bez kurām var arī iztikt. Tā ka šitāds variants ir izmēģināšanas vērts. Nokia gan ar tām 2 SIM kartēm ir kā ir. Esmu izmēģinājis 3 modeļus un visi konkrēti sūkāja, bet tie visi bija uz Symbian.

    Esmu ieintriģēts. Eksperiments par 115 EUR nav tik sāpīgs arīdzan.

    08.08.2014 08:33
    Reply to  Ivars Krafts

    Protams, pamēģināt ir laba doma. Galvenais, esi gatavs jaunajai ierīcei pieiet ar atvērtu prātu un pieņemt tās nianses, kas šajā platformā darbojas savādāk. Pavisam noteikti priecāšos es un citi Kursora lasītāji, ja pēc tam te padalīsies ar savu piedzīvojumu atstāstu. Veiksmi!

    Viesis
    08.08.2014 14:14
    Reply to  Ivars Krafts

    Soundcloudam ir clienta apps – Audiocloud, gana labs.

    Reklāma