Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūst gaidāmā Samsung Galaxy Note 4 viedtālruņa attēli

    Jaunākie raksti

    Teikšu uzreiz, parasti man nepatīk griezt baumu ratu un cenšos nerakstīt par katru tehnoloģiju baumu, ko gadās padzirdēt. Tomēr šoreiz attēli man pašam šķiet reāli un gluži vienkārši vēlos aizsākt sarunu par gaidāmo Samsung Galaxy Note 4. Viss liecina par to, ka Samsung šo ierīci prezentēs 3. septembrī īsi pirms IFA tehnoloģiju izstādes. Prezentācija tiks translēta arī internetā, youtube.com/samsungmobile (16:00 pēc Latvijas laika).

    Uzticamais tehnoloģiju medijs GSMArena.com ir publicējis attēlus ierīcei, kas varētu būt Samsung Galaxy Note 4. Tāpat starp nopludinātajiem attēliem ir redzams arī potenciālais ierīces iepakojuma dizains.

    Reklāma

    gsmarena_001

    gsmarena_003

    gsmarena_004

    Ko tad mēs varam nojaust no šiem attēliem? No priekšpuses tas ir kārtējais tipiskais (lielais) viedtālrunis, kam nekur nav zudusi fiziskais mājas, jeb Home taustiņš. Visdrīzāk tas, tāpat kā Samsung Galaxy S5, būs saņēmis pirkstu nospiedumu lasītāju. Galaxy S5 gadījumā tas darbojas ne pārāk labi, tāpēc jācer, ka Galaxy Note 4 tas būs būtiski uzlabots. Tāpat varam redzēt, ka ierīcei ir microUSB 3.0 pieslēgvieta. Baumo, ka ierīcei būs 5.7 collu displejs ar palielinātu 2560 x 1440 (QHD) pikseļu izšķirtspēju. Jācer, ka šāda izšķirtspēja netraucēs ierīcei darboties plūdeni, jo ar šādu problēmu nākas saskarties LG G3 lietotājiem.

    Situācija kļūst interesantāka, ja paraugāmies uz ierīces sāniem – varbūt beidzot Samsung ir ķēries pie metāla izmantošanas savos flagmaņos? Jau gadiem Samsung nākas uzklausīt pārmetumus, ka produkti ir pārlieku plastmasīgi un nav savas premium ierīču cenas vērti. Iespējams, Samsung kritiku ņēmis vērā un sāks parādīties ierīces ar metāla elementiem korpusā (diez vai uzreiz saņemsim pilnībā metāla telefonus). Kādu laiku baumo par Samsung Galaxy Alpha, kam arī varētu būt metāla korpusa elementi un jāsaka, ka šajās Galaxy Note 4 bildēs tās metāliskā paskata maliņas izskatās ļoti līdzīgas. Man tīri labi patiktu, ja kas tāds nonāktu arī līdz fināla produktam.

    Ierīces aizmugure gan vizuāli atgādina Galaxy Note 3 aizsākto ādas imitācijas stāsta turpinājumu. No bildes grūti spriest, bet izskatās, ka tā kļuvusi gaumīgāk nostrādāta (pazudis viltotais šuvums). Man īsti nav pretenziju pret Samsung Galaxy Note 3 aizmugurējā vāciņa uzbūvi, jo, lai arī tas nešķiet premium, tomēr ir praktiski diezgan ērts – telefons neslīdēs laukā no rokām. Bildē redzam, ka nekur nav pazudis S Pen irbulis un izskatās, ka aizmugurējais vāciņš būs noņemams. Tas patiks cilvēkiem, kam ir vēlme mainīt telefona baterijas. Ja palūkojamies uz kameras pusi, tad varam redzēt, ka ierīcei (visdrīzāk) būs vēl viena kamera sirdsdarbības monitoram tāpat kā Galaxy S5. Klau, vai kāds no jums šo funkciju arī reāli izmanto?

    Samsung Galaxy Note sērijas ierīces man patīk, jo tās mani piesaista ar lielo ekrāna izmēru un irbuli. Testējot Galaxy Note 3, es tiešām biju aizdomājies vai man tādu nevajadzētu arī pašam. Ja šīs noplūdušās bildes ir patiesas, tad izskatās, ka Galaxy Note 4 nebūs piedzīvojis milzīgas izmaiņas, bet drīzāk būs patīkams sērijas turpinājums. Jauno ierīci apskatīšu jau uzreiz pēc tās prezentācijas IFA tehnoloģiju izstādē un par saviem iespaidiem padalīšos arī ar jums. Pēc iepakojuma bildes var spriest, ka jaunais telefons pārdošanā nonāks jau pavisam drīz – 15. septembrī.

    Ko domā par šīm bildēm, vai gribētu jauno Galaxy Note 4 redzēt tieši šādu? Vai vari sevi nosaukt par potenciālu šī telefona pircēju? Kāpēc?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reinis Ru
    11.08.2014 18:10

    Es ( jau vairākas reizes šajā vietnē esmu to pieminējis) lietoju Note 3. Vai es gaidu Note 4 apskatus un prezentāciju? Jā, patiešām ar nepacietību! Vai es pirkšu Note 4? Nē, vismaz noteikti ne tuvākajā laikā. Mani ļoti interesē, ko vēl var “iebāzt” tajā telefonā. Sobrīd man personīgi liekas, ka Note 3 jau ir viss, ko var vēlēties. Es patiešām 3 mēnešu laikā nevaru pateikt neko negatīvu. Tas nebremzē, visas spēles/aplikācijas “lido”, darbība ir ļoti atsaucīga un plūdena, baterija tur labi, viss notiek. Tāpēc mani ļoti interesē, kā lielisku produktu var padarīt vēl lieliskāku. Ceru, ka šis nebūs Samsung S3 VS S4 variants, kur S4 vienkārši tika pārbāzts ar nevajadzīgiem loriņiem un sačakarēts. Pētot spiegu attēlus, varu teikt uzreiz, ka man ļoti nepatīk Note 4 aizmugurējais vāciņš – manuprāt, izskatās daudz bēdīgāk par Note 3 jau tā ne pārāk skaisto. Nu ko, gaidīsim septembri. :)

    Reklāma