Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus “iebrauc auzās” ar savu kārtējo konkursiņu

    Jaunākie raksti

    OnePlus izveidotais One viedtālrunis balansē starp fantastiskāko viedierīci un trakāko izgāšanos šogad. OnePlus One piedāvā neticamu tehnisko specifikāciju, sapņu versiju par Android un tas viss par niecīgu cenu. Miljons labas īpašības un tikai viena slikta – viedtālruni nevar iegādāties. Vainīgais oficiāli nav izziņots, bet tas varētu būt saistīts ar nespēju izgatavot pietiekamu daudzumu OnePlus One, kā arī ik pa laikam uzpeld informācija par operētājsistēmas ķibelēm.

    Lai arī kā nebūtu, OnePlus visu laiku izdomā kādu ne pārāk prātīgu konkursu. Iepriekš varēja pieteikties sadragāt savu esošo Moto X, Galaxy S5, Nexus 5 un citus dārgos viedtālruņus, lai OnePlus One iegādātu par $1. Tas bija muļķīgi un nevajadzīgi. Tagad ir jauns superkonkurss, kas jau nodēvēts par vienu no štruntīgākajiem pēdējā laika mārketinga gājieniem. OnePlus izdomājuši, ka vēlas iekustināt dāmu auditoriju, viņām ir jāiesūta savi smukumpašiņi.

    Reklāma

    OnePlus-One-Ladies-First-promo-640x329

    Uzreiz internetā tiek norādīts, ka šādu no dzimuma atkarīgu konkursu rīkot ir nepareizi, turklāt dāmas var uzsākt ne pārāk atbilstošu pašiņu iesūtīšanu, kas internetā tiek apzīmēti ar “NSFW”.

    Iespējams, ka OnePlus One ir lielisks viedtālrunis, bet tomēr šķiet, ka aiz tā stāvošā komanda neapgrūtina sevi ar domāšanu. Šobrīd konkurss ir atcelts.

    dontbesexist-640x766

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    13.08.2014 10:39

    Diskriminēti ir džeki. Kāpēc es ar savu daiļpašiņu nevarētu dabūt telefonu?

    Gatis Mezītis
    13.08.2014 11:16

    Un vispār – kur ņemt to ielūgumu, lai var nopirkt pašu telefonu. :(

    Artis Abols
    13.08.2014 11:38
    Reply to  Gatis Mezītis

    Nu taču – nevar dabūt!

    Gatis Mezītis
    29.10.2014 13:32
    Reply to  Artis Abols

    Dabūju un tālrunis jau rokā. ;)

    Kaktuss
    13.08.2014 16:39

    To, kāpēc šo telefonu nevar iegādāties, mēs varam tikai minēt.
    Tomēr pastāv iespēja, ka viņu mērķis ir uztaisīt pēc iespējas lielāku popularitāti savam produktam, un tad kad to beidzot varēs iegādāties, slūžas būs vaļā un pārdošanas rādītāji būs labu labie.
    Ko līdzīgu darīja arī Cukerbergs ar savu facebook, sākumā facebook varēja lietot tikai pāris universitātēs, bet par to zināja visa valsts. Par spīti iespaidīgajam pieprasījumam, facebook navarēja lietot ikviens.
    Dažreiz viss nav tik vienkārši un, iespējams, viss tiek darīts daudz gudrāk nekā mēs iedomājamies

    Kaspars
    13.08.2014 19:37

    Nopirkt pie pārpircējiem šo ierīci var (piem pandawil.com šo tirgo par 291eur (tas ar piegādi uz LV), ierīce (vajadzētu šiem minidatoriem ar balss zvana funkciju kādu piemērotu nosaukumu) nav slikta, bet marketings pārspīlēts un kaitinošs. Ja viņu arī kādreiz saražos lielākā daudzumā, tad jau būs mazliet novecojis… lai gan jāskatās cena…

    Reklāma